SakisBa 22 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα παιδιά... Σήμερα παρατήρησα στο ενυδρείο μου nematode's... Είναι αυτά τα άσπρα σκουλικάκια που έρποντας στο τζάμι του ενυδρείου μου... Ξέρει κανένας πως να τα εξαλλειψω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 22 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 πριν 46 λεπτά, το μέλος SakisBa έγραψε: Καλημέρα παιδιά... Σήμερα παρατήρησα στο ενυδρείο μου nematode's... Είναι αυτά τα άσπρα σκουλικάκια που έρποντας στο τζάμι του ενυδρείου μου... Ξέρει κανένας πως να τα εξαλλειψω; Μπορει να μην ειναι nematoda, αλλα planaria. Δεν ειναι το ιδιο. Βγαλε φωτο. Σε καθε περιπτωση, ταιζεις λιγοτερο τα ψαρια, βαζεις σκουπα βυθου (χωρις φανατισμο) και θα φυγουν. Ειμαι κατα της χημειας στο ενυδρειο. Υπαρχουν και σκευασματα τυπου no- planaria.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 22 Φεβρουαρίου 2020 #3 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 Μιά φωτό είναι αναγκαία!Και συμφωνώ με την Ναταλία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος