Thanosde 20 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2020 Θα μπορούσε να με βοηθησει κάποιος σχετικά με το συγκεκριμένο σαλιγκάρι εάν μπορώ να το αφήσω να σουλατσάρει ανενόχλητο στο ενυδρειο; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 20 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2020 Λαθρεπιβάτης που λογικά ήρθε μαζί με κάποιο φυτό. Δεν κάνει ζημιά αντίθετα βοηθάει στον καθαρισμό. Εγώ ποτέ δεν είχα θέματα με λαθρεπιβάτες αν και δεν θα ήθελα να ξεφύγει ο πληθυσμός τους με φόβο επίθεση στα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 20 Φεβρουαρίου 2020 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2020 Φαίνεται για Physa snail. Τα συγκεκριμένα τρώνε άλγη και όταν πεινάσουν ίσως να τραφούν από τα φυτά του ενυδρείου μας.. Οπότε θέλει μια προσοχή με τον πληθυσμό τους καθώς είναι ερμαφρόδιτα.. Εγώ προσωπικά έχω στο δικο μου ενυδρείο όπως και πολλοί χομπίστες χωρίς θέμα αλλά να ξέρεις ότι παίζει αυτο το σενάριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος