Kleis Gry 19 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα, στο 60 λιτρο μου πλεον φιλοξενουνται 2 γκαμπυ,1 πλατυ και 17 μωρα πλατυ ποσα πρεπει να κρατησω απο τα πλατυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 20 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, Είδες και μόνος σου ότι ένα ψαράκι έκανε 17... καταλαβαίνεις τί έχει να γίνει αν αρχίσουν να γεννούν 2-3 ψαράκια... Στα 60λτ κρατάμε ένα "χαρέμι" δηλ. 1 αρσενικό με 2-3 θηλυκά ώστα να έχουμε περιθώριο να κρατήσουμε και τα μικρά τους μέχρι να μεγαλώσουν. Θα πρότεινα να κρατήσεις 5-6 μικρά και να δώσεις τα υπόλοιπα. Μεγαλώνοντας τα μικρά θα σχηματίσουν το "χαρέμι". Τα γκάπυ είναι αρσενικά/ θηλυκά/ ζευγάρι? Καλά έκανες και έδωσες το γκουράμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 20 Φεβρουαρίου 2020 Author #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2020 Το πλατυ ειναι θυληκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 20 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2020 Φαύλος κύκλος. Τα μικρά θα μεγαλώσουν θα κάνουν άλλα μικρά (κάνουν τα αδέρφια?) οπότε που το νόημα να μείνει χαρέμι αν δεν υπάρχει τρόπος να δίνονται τα μικρά? Αν υπάρχει ναι συμφωνώ αλλά πιστεύω και πάλι 10 ψάρια είναι πολλά. 4-5 εκατοστά δεν τα λες και λίγα για αυτά τα λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 20 Φεβρουαρίου 2020 Author #5 Share 20 Φεβρουαρίου 2020 Εποτε τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 27 Φεβρουαρίου 2020 Author #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα εχω ενα τροπο για να αναπαραχθουν θα αγορασω (μιας και η μετρησης ειναι μια χαρα) ενα hawai platy αρσενικο ετσι αν ζευγαροσουν θα κανουν υβριδια μεσα στο ενυδρειο υπαρχουν 6 κανονικα μωρα 3 μηνων περιπου θα τα αφησω να μεγαλωσουν ετσι θα ζευγαροσουν με τα υβριδια και θα αναπαραχθουν,οσο για το θεμα με των υπερπληθησμο θα τα δινω στο aquariumshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
CptMario 27 Φεβρουαρίου 2020 #7 Share 27 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να δίνεις υβρίδια σε pet-shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 27 Φεβρουαρίου 2020 Author #8 Share 27 Φεβρουαρίου 2020 Μαλλον εχεις δικιο θα δω και για καμια αγγελια να βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 4 Μαρτίου 2020 Author #9 Share 4 Μαρτίου 2020 Τις πρωαλες εδωσα 10 στο aquariumshop αν περασεται απο εκει στο κατω μερος οπως κατεβαινεις βλεπεις ενα ενυδρειο με φυτα εκει θα κριβονται τα δικα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος