ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ 18 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα σε όλη την ομάδα έχω ένα ενυδρείο 60 lt με ενα ζευγάρι platy το οποιο γέννησε χθες ένα μικρο ψαρακι δεν βρίσκω άλλα, πόσο κρατάει η γέννα και ποσσα μπορεί να γεννήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα φιλε μου!! Ριξε μια ματια στο παρακατω αρθρο και σιγουρα θα λυθουν αρκετες απο τος αποριες σου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 18 Φεβρουαρίου 2020 #3 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 Το θυληκο κραταει σπερμα μετα το ζευγαρωμα αρα και να βγαλεις το αρσενικο θα συνεχισει να γενναει. Γεναει πολλα (εμενα μου εχει γεμισει το ενυδρειο) και πολλες φορες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ 19 Φεβρουαρίου 2020 Author #4 Share 19 Φεβρουαρίου 2020 πριν 16 ώρες, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Το θυληκο κραταει σπερμα μετα το ζευγαρωμα αρα και να βγαλεις το αρσενικο θα συνεχισει να γενναει. Γεναει πολλα (εμενα μου εχει γεμισει το ενυδρειο) και πολλες φορες. Σ ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ 19 Φεβρουαρίου 2020 Author #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2020 Σ΄ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος