Αχιλλέας Βασιλειάδης 18 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 (edited) Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έκανα εγγραφή στη σελίδα στις 6/2 και δεν χαιρέτησα! Βρηκα λοιπόν την ευκαιρία τώρα.Ξεκίνησα με ένα 20lit δώρο στην κόρη μου με 3 gubby.Αμέσως κατάλαβα ότι έκανα λάθος αγορά λόγω μεγέθους. Μόλις λοιπόν μου δόθηκε η ευκαιρία το άλλαξα με ένα 70lit. Kαταπληκτική εμπειρία η ενασχόλησή με ενυδρείο και απίστευτη η ηρεμία που σε προσφέρει!Ελπιζω να μη σας κούρασα. Καλά να περνάτε!! Έγινε επεξεργασία 18 Φεβρουαρίου 2020 - Αχιλλέας Βασιλειάδης 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 18 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλώς όρισες στην παρέα και το χόμπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Βασιλειάδης 18 Φεβρουαρίου 2020 Author #3 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου!! Σωστη επιλογη η αναβαθμιση σε μεγαλυτερο ενυδρειο!! Αν δεν το εχεις κανει ηδη ριξε μια ματια στα παρακατω αρθρα... και για τα guppies... Τελος με την πρωτη ευκαιρια κανε μας μια παρουσιαση του ενυδρειου σου https://www.aquazone.gr/forums/forums/forum/255-ενυδρεία-μελών/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 19 Φεβρουαρίου 2020 #5 Share 19 Φεβρουαρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 19 Φεβρουαρίου 2020 #6 Share 19 Φεβρουαρίου 2020 και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Φεβρουαρίου 2020 #7 Share 19 Φεβρουαρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Βασιλειάδης 19 Φεβρουαρίου 2020 Author #8 Share 19 Φεβρουαρίου 2020 On 18/2/2020 at 10:55 ΜΜ, το μέλος rastaman έγραψε: Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου!! Σωστη επιλογη η αναβαθμιση σε μεγαλυτερο ενυδρειο!! Αν δεν το εχεις κανει ηδη ριξε μια ματια στα παρακατω αρθρα... και για τα gupp Τελος με την πρωτη ευκαιρια κανε μας μια παρουσιαση του ενυδρειου σου https://www.aquazone.gr/forums/forums/forum/255-ενυδρεία-μελών/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αχιλλέας Βασιλειάδης 19 Φεβρουαρίου 2020 Author #9 Share 19 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος