rastaman 18 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 Η μέρα πλησιάζει. . . Ας ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 Σας περιμένουμε όλους !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 18 Φεβρουαρίου 2020 #3 Share 18 Φεβρουαρίου 2020 Εγω μπορει να μην ερθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 21 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2020 Μακάρι να είχαμε την δυνατότητα και οι βόρειοι να μπορέσουμε να έρθουμε!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Φεβρουαρίου 2020 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2020 Παρόν όπως πάντα μην λειψει κανεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Φεβρουαρίου 2020 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2020 Πάντοτε παρόντες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 21 Φεβρουαρίου 2020 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2020 Να περάσετε τέλεια! Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είμαι εκτός Αθηνών.Sent from my GM1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 21 Φεβρουαρίου 2020 #8 Share 21 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξερω αν θα μπορεσω να ειμαι παρων. Να περασετε καλα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 21 Φεβρουαρίου 2020 #9 Share 21 Φεβρουαρίου 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος giorgosmarios έγραψε: Δεν ξερω αν θα μπορεσω να ειμαι παρων. Να περασετε καλα παντως. Κανόνισε να είσαι εκεί, γιατί θα έρθω να σε πάρω σηκωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 22 Φεβρουαρίου 2020 #10 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 Εννοείται παρών!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Husky_Jim 22 Φεβρουαρίου 2020 Popular Post #11 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 Ρε τι σας ετοιμάζει το Aquazone...... Λοιπόν ρεμάλια! -Θα έχουμε ξεχωριστή κλήρωση για κοράλλια (προσφορά ΑΒΥΣΣΟΣ, AQUALAB, AQUARIO) -Θα πρέπει όλοι μας να έχουμε υπομονή μιάς και τα δώρα είναι ΠΟΛΛΑ!!!!! -Θα υπάρχουν Μπλουζάκια και κούπες διαθέσιμα -Θα υπάρχει όρεξη και κέφι -Η πίτα είναι από το ίδιο ζαχαροπλαστείο όπως και πέρυσι που φαγωθήκανε μέχρι και δάχτυλα -Θα γίνουν οι απαραίτητες ψαροκουβέντες και οι ψαροκαβγάδες γιατί πώς να το κάνουμε "το δικό μου ψάρι είναι μακρύτερο απο το δικό σου....έέέέέέέ΄ομορφότερο ήθελα να πώ" -Εγώ θα κράξω πάλι τους θαλασσινούς (άν και το ετοιμάζω το ριφάκι ) -Θα ανακοινώσουμε τα νέα του Aquazone για τους επόμενους μήνες τα οποία θα είναι..... ??? -Θα κοροιδέψω τον Στούρμ (χωρίς λόγο, απλά γιατί είναι γ@μώ τα παιδιά) @Sturm -Ίσως κοροιδέψω και τους βίγκαν @Bill Koulosousas Θα ποστάρω αργότερα αναλυτικά τους δωροθέτες τους οποίους υπερ-ευχαριστούμε!!!!!!! 7 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 22 Φεβρουαρίου 2020 #12 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 Να περάσετε όμορφαSent from my GM1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 22 Φεβρουαρίου 2020 #13 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος Giwrgos Fragoulis έγραψε: Να περάσετε όμορφα Sent from my GM1913 using Tapatalk Σας περιμένουμε όλους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 22 Φεβρουαρίου 2020 #14 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 Σας περιμένουμε όλους!!!!Λογωυ επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαι εκτός Αθηνών.Sent from my GM1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 22 Φεβρουαρίου 2020 #15 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 πριν 31 λεπτά, το μέλος Giwrgos Fragoulis έγραψε: Λογωυ επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαι εκτός Αθηνών. Sent from my GM1913 using Tapatalk Ναι μετά είδα την οτι το είχες γράψει. Κρίμα και ήθελα να σε γνωρίσω τρελλόπαιδο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 22 Φεβρουαρίου 2020 #16 Share 22 Φεβρουαρίου 2020 On 22/2/2020 at 12:20 ΠΜ, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Κανόνισε να είσαι εκεί, γιατί θα έρθω να σε πάρω σηκωτό. Ειμαι με το παιδι στο νοσοκομειο ( Μαριο) γι αυτο λεω οτι ισως δεν θα μπορεσω να ερθω. On 22/2/2020 at 12:20 ΠΜ, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Κανόνισε να είσαι εκεί, γιατί θα έρθω να σε πάρω σηκωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 23 Φεβρουαρίου 2020 #17 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 Αρε ματσουκι που θελετε μερικοι. Ο αλλος θα κοροιδεψει τον βιγκαν. Που να τον βρειειειςςςςς. Δεν τα εμαθες!!!!!!!!. Θα ερθω να στα πω εγω και ναι οσο και αν δεν το πιστευεται ΘΑ ΕΡΘΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!. Λιγες ωρες εμειναν και που ειστε! Δυο κομματια πιτα εγω και τα πατατακια του γερο θοδωρα. Χεχεχεεεχε!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Φεβρουαρίου 2020 #18 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος billaus έγραψε: Αρε ματσουκι που θελετε μερικοι. Ο αλλος θα κοροιδεψει τον βιγκαν. Που να τον βρειειειςςςςς. Δεν τα εμαθες!!!!!!!!. Θα ερθω να στα πω εγω και ναι οσο και αν δεν το πιστευεται ΘΑ ΕΡΘΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!. Λιγες ωρες εμειναν και που ειστε! Δυο κομματια πιτα εγω και τα πατατακια του γερο θοδωρα. Χεχεχεεεχε!!!!! Πουναι ο βιγκαν οεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Φεβρουαρίου 2020 #19 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 πριν 9 ώρες, το μέλος giorgosmarios έγραψε: Ειμαι με το παιδι στο νοσοκομειο ( Μαριο) γι αυτο λεω οτι ισως δεν θα μπορεσω να ερθω. Περαστικά στο παιδί Μήτσο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Φεβρουαρίου 2020 #20 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 Ε ρε ετσι και μου πειραξει κανεις τα κοραλια μου φετος θα γινει χαμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 23 Φεβρουαρίου 2020 #21 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 @Bill Koulosousas τελικα βασιλακη λεβεντη μου για πες στα παιδια θα ερθεις στην πιτα η μηπως δεν σε αφηνουν οι οικογενειακες υποχρεωσεις. Ελα λεγε λεγε μην ντρεπεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkaranasos 23 Φεβρουαρίου 2020 #22 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 Έρχομαι από Νίκαια με αμάξι οποίος από τα πέριξ θέλει μεταφορικό μέσο ας μου πει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 23 Φεβρουαρίου 2020 #23 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 Χαιρετίσματα από Θεσσαλονίκη με@salamander [emoji223]Sent from my GM1913 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 23 Φεβρουαρίου 2020 #24 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 Έλα να δω κόσμο στις φωτό που θα βγάλετε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Φεβρουαρίου 2020 #25 Share 23 Φεβρουαρίου 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος