gixxer 25 Δεκεμβρίου 2020 #126 Share 25 Δεκεμβρίου 2020 Τα καημενάκια κακός μπελάς τα βρήκε. Σου εύχομαι να το πιάσεις το κακιασμένο και να μην χρειαστεί να ξεστήσεις. Πώς περάσατε λέει τα φετινά Χριστούγεννα; Είχα πάει για κυνήγι! Τυχερό είναι γιατί του έχεις ετοιμάσει το βασίλειό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Har 28 Φεβρουαρίου 2021 Author #127 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 Ο ερημίτης σήμερα αποφάσισε να τα βάλει με ένα trochus και νομίζω βγήκε νικητής. Απορία: Βγαζω το "πτώμα" από το καβούκι και αφήνω το καβούκι μέσα ή δεν κάνω τίποτα και θα αναλάβει όλα ο ερημίτης; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 28 Φεβρουαρίου 2021 #128 Share 28 Φεβρουαρίου 2021 Αν υπάρχει τρόπος να βγεί το νεκρό σώμα του σαλιγκαριου τοτε κάντο , πλύνε και λιγο το κέλυφος και ξαναρίξτο μεσα. Αν το αφήσεις μέσα θα φάει λιγο ο ερημίτης, αντε και καμια γαρίδα, αλλα πιστευω να μείνουν υπολείμματα απο το σώμα και θα ανεβάσουν ΝΟ3 και ΡΟ4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Har 2 Μαρτίου 2021 Author #129 Share 2 Μαρτίου 2021 Έπεσε τρελό φαγοπότι αλλά τελικά ότι έμεινε το πέταξα. Ευχαριστώ!Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Μαρτίου 2021 #130 Share 2 Μαρτίου 2021 Μάλλον θα βρήκε νέο σπίτι ο ερημίτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Har 2 Μαρτίου 2021 Author #131 Share 2 Μαρτίου 2021 Κι εγώ αυτό φαντάστηκα αλλά όχι τελικά (ακόμα). Πρέπει να προσθέσω κελύφη φαντάζομαι.Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος