farming again and again 14 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια...Προκειται να αυξήσω τν ψαροπαρεα μου σε ένα 30lt που έχει ετοιμαστεί... Φυτεμενο παντα!! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει από Θεσσαλονίκη εκτός της μεγάλης κίτρινης αλυσίδας που θα μπορέσω να βρω αν υπάρχει κάπου εναν όμορφο half moon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 14 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 Θα μπορουσες να παραγκειλεις απο το ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 14 Φεβρουαρίου 2020 Author #3 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 πριν 8 λεπτά, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Θα μπορουσες να παραγκειλεις απο το ιντερνετ Από που??? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 14 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 Απο https://aquariumshop.gr αν και αυτη τη στιγμη δεν εχουν. Οταν βρω ενα αλλο καταστημα σε ενημερωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 14 Φεβρουαρίου 2020 #5 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 (edited) Λοιπον βρηκα https://mirsilis-arioum.gr Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2020 - Kleis Gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 14 Φεβρουαρίου 2020 Author #6 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 πριν 8 λεπτά, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Λοιπον βρηκα https://mirsilis-arioum.gr Ευχαριστώ πολυ θα το ψάξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 14 Φεβρουαρίου 2020 #7 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 @panos nts Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 14 Φεβρουαρίου 2020 #8 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα! Έχω και εγώ μικρά μονομαχάκια αν ενδιαφέρεσαι αλλά ξέρω και που μπορείς να βρεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 14 Φεβρουαρίου 2020 Author #9 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος panos nts έγραψε: Καλησπέρα! Έχω και εγώ μικρά μονομαχάκια αν ενδιαφέρεσαι αλλά ξέρω και που μπορείς να βρεις!! Εννοείται καλυτερα απο σένα... Αλλά, αν δεν κάτσει η φάση κ από άλλου στην Θεσσαλονίκη τα ήθελα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 14 Φεβρουαρίου 2020 #10 Share 14 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, το μέλος farming again and again έγραψε: Εννοείται καλυτερα απο σένα... Αλλά, αν δεν κάτσει η φάση κ από άλλου στην Θεσσαλονίκη τα ήθελα Εγω εχω μικρά από γονεις red dragon plakat female και green dragon plakat male.. Εαν σε ενδιαφέρει πες μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanaek 15 Φεβρουαρίου 2020 #11 Share 15 Φεβρουαρίου 2020 Ριξε μια ματια στο Biotopos - Fish & Pets ειναι ανατολικα και ο χρηστος που ειναι εκει ειναι εξυπηρετικοτατος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 10 Μαρτίου 2020 Author #12 Share 10 Μαρτίου 2020 Το τσακάλι βρήκε το καινουργιο του σπίτι.... Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Ευχαριστώ τν @panos nts για το τέρατακι.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 10 Μαρτίου 2020 Author #13 Share 10 Μαρτίου 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 10 Μαρτίου 2020 Author #14 Share 10 Μαρτίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος farming again and again έγραψε: Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο άλλες είναι μεγαλυτερες από 4mb .... ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 10 Μαρτίου 2020 #15 Share 10 Μαρτίου 2020 Κανε τες συμπίεση εαν ειναι σε android τηλέφωνο. Κατέβασε ενα app είτε photoshop express ειτε Snapseed και αν θες σου λεω τι θα κάνεις. Κάνουν πολύ καλή συμπίεση τα app αυτα , ειδικα το express , σε σημείο που σου κάνουν την φωτογραφία 700kb και οσο και να ζουμαρεις διάφορα δε βλέπεις απο την αρχικη που μπορεί να ηταν και ανω των 10mb . Αυτο θα σε σωσει γενικα οχι μονο για εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 10 Μαρτίου 2020 Author #16 Share 10 Μαρτίου 2020 Μία ώρα πριν, το μέλος george rapp έγραψε: Κανε τες συμπίεση εαν ειναι σε android τηλέφωνο. Κατέβασε ενα app είτε photoshop express ειτε Snapseed και αν θες σου λεω τι θα κάνεις. Κάνουν πολύ καλή συμπίεση τα app αυτα , ειδικα το express , σε σημείο που σου κάνουν την φωτογραφία 700kb και οσο και να ζουμαρεις διάφορα δε βλέπεις απο την αρχικη που μπορεί να ηταν και ανω των 10mb . Αυτο θα σε σωσει γενικα οχι μονο για εδώ. Ευχαριστωωω.... Νομιζω τα καταφερα... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 10 Μαρτίου 2020 #17 Share 10 Μαρτίου 2020 Ωραίος!! Θα το φχαριστηθεί εκεί μέσα!! Να σου ζήσει φιλαράκι!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 10 Μαρτίου 2020 #18 Share 10 Μαρτίου 2020 (edited) μια χαρα ! δωσε και καμια ολοκληρο το ενυδρειο απο αποσταση να το χαζεψουμε καλυτερα . αυτο το μαλιαρο ειναι πατατα ; τωρα ειδα πιο προσεκτικα και το ψαρωνι ! ειναι μικρουλι ; βαζε φωτογραφιες ανανεωνε το νημα , να το δουμε να μεγαλωνει να αποκτα χρωμα ! ειναι αρσενικος η θυληκια ; Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2020 - george rapp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 10 Μαρτίου 2020 #19 Share 10 Μαρτίου 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος george rapp έγραψε: μια χαρα ! δωσε και καμια ολοκληρο το ενυδρειο απο αποσταση να το χαζεψουμε καλυτερα . αυτο το μαλιαρο ειναι πατατα ; τωρα ειδα πιο προσεκτικα και το ψαρωνι ! ειναι μικρουλι ; βαζε φωτογραφιες ανανεωνε το νημα , να το δουμε να μεγαλωνει να αποκτα χρωμα ! ειναι αρσενικος η θυληκια ; Πάει για αρσενικό, είχε δείξει σημάδια κυριαρχίας.. αλλά δεν ξέρω 100% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 10 Μαρτίου 2020 Author #20 Share 10 Μαρτίου 2020 πριν 32 λεπτά, το μέλος george rapp έγραψε: μια χαρα ! δωσε και καμια ολοκληρο το ενυδρειο απο αποσταση να το χαζεψουμε καλυτερα . αυτο το μαλιαρο ειναι πατατα ; τωρα ειδα πιο προσεκτικα και το ψαρωνι ! ειναι μικρουλι ; βαζε φωτογραφιες ανανεωνε το νημα , να το δουμε να μεγαλωνει να αποκτα χρωμα ! ειναι αρσενικος η θυληκια ; Πρεπει να είναι αρσενικό... Θα δείξει κιόλας! Παράτα είναι ναι... Έβαλα μια παλια κ μια πολυ προσφατα.... Θα ανανεωνω να βλέπουμε πως πάει... Προς τ παρόν για πρωτη μερα ήταν τρέλα κινητικό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 10 Μαρτίου 2020 Author #21 Share 10 Μαρτίου 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος farming again and again έγραψε: Πρεπει να είναι αρσενικό... Θα δείξει κιόλας! Παράτα είναι ναι... Έβαλα μια παλια κ μια πολυ προσφατα.... Θα ανανεωνω να βλέπουμε πως πάει... Προς τ παρόν για πρωτη μερα ήταν τρέλα κινητικό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 10 Μαρτίου 2020 #22 Share 10 Μαρτίου 2020 Ηταν όντως το πιο κινητικό.. περαστικά σου!!! χαχαχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george rapp 10 Μαρτίου 2020 #23 Share 10 Μαρτίου 2020 σαν μωρο και μαλιστα αρσενικο θα πηγαινει πανω κατω ολη την ωρα . ωραια αντε να δουμε την εξελιξη του , να γινετε μονομαχος με τα ολα του ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 22 Μαρτίου 2020 Author #24 Share 22 Μαρτίου 2020 20 μέρες μετά update... Νομίζω ότι έχουμε μεγαλώσει λίγο... Αν κ το βλέπω κάθε μέρα κ δεν μπορώ να καταλάβω κ πολλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farming again and again 22 Μαρτίου 2020 Author #25 Share 22 Μαρτίου 2020 Compressed photos.... ??? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος