Ioanna Kosmadaki 10 Φεβρουαρίου 2020 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι στο ξεκίνημα θαλασσινού ενυδρείου.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε τι είδος είναι η ανεμώνη της φωτογραφιας. Και εάν υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δω για τους οργανισμούς του θαλασσινού (ψάρια, ανεμώνες κλπ)και τις συμβατότητες τους γιατί ότι βρίσκω είναι αποσπασματικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλώς όρισες φίλε. https://www.aquazone.gr/forums/forums/forum/273-προφίλ-θαλασσινών-οργανισμών/ Πες μας λίγα λόγια για το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Φεβρουαρίου 2020 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2020 Όσο για το ζωντανό της φωτο μοιάζει για carpet anemone min max! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Ioanna Kosmadaki έγραψε: Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι στο ξεκίνημα θαλασσινού ενυδρείου.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε τι είδος είναι η ανεμώνη της φωτογραφιας. Και εάν υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δω για τους οργανισμούς του θαλασσινού (ψάρια, ανεμώνες κλπ)και τις συμβατότητες τους γιατί ότι βρίσκω είναι αποσπασματικά Καλώς ήρθες, με rock anemone μοιάζει, έχεις άλλη φώτο? Πες μας λίγο για το ενυδρειο σου λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος