Jump to content

Νέο ενυδρειο 450lt

Recommended Posts

Θα προτιμούσα να έβλεπα αντί για το κίτρινο χρώμα κάτι σε καφέ.

Μην αγχώνεσαι όμως η άλγη που σίγουρα θα πιάσει με τον καιρό θα δώσει τον δικό της τόνο.:)

• Like 1

μια χαρα ειναι. στο νερο μεσα ακομα πιο σκουρο θα φαινεται :thumbup:

• Like 1

Καλησπερα σε όλους.
Ακομα μια ενημέρωση με το background να έχει μόλις κολληθεί.
Επόμενο ερώτημα. Χαλίκι ή άμμος ή και τα δυο μαζι;7bfe6b718a60c68d8c67086ea79d867f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους σας.
Το ενυδρειο ειναι επιτέλους έτοιμο (βέβαια άστρωτο) όπως θα δείτε το νερό του έχει ψιλό θολώσει ισως επειδή δεν υπάρχουν βακτήρια απο όσο διάβασα σε άρθρα. Όπως θα δείτε στην δεύτερη φωτογραφία πήρα απο το petshop βακτήρια, ο υπάλληλος μου είπε να άφαιρεσω λίγο υλικό κατω απο τα σφουγγάρια και να προσθέσω επίσης τα βακτήρια μέσα σε ένα καλσόν ή τούλι, στην ερώτηση ποτέ μπορώ να βάλω τα ψάρια απο το πρώτο ενυδρειο μου απάντησε αμέσως. Ειναι σωστό ή απλά μου είπε οτι πίστευε; 7e77d76c8fc0b6fc4fca015542de603a.jpgfe9c9061f687071a2191aeb649352e34.jpg

• Like 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος Thanosde έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους σας.
Το ενυδρειο ειναι επιτέλους έτοιμο (βέβαια άστρωτο) όπως θα δείτε το νερό του έχει ψιλό θολώσει ισως επειδή δεν υπάρχουν βακτήρια απο όσο διάβασα σε άρθρα. Όπως θα δείτε στην δεύτερη φωτογραφία πήρα απο το petshop βακτήρια, ο υπάλληλος μου είπε να άφαιρεσω λίγο υλικό κατω απο τα σφουγγάρια και να προσθέσω επίσης τα βακτήρια μέσα σε ένα καλσόν ή τούλι, στην ερώτηση ποτέ μπορώ να βάλω τα ψάρια απο το πρώτο ενυδρειο μου απάντησε αμέσως. Ειναι σωστό ή απλά μου είπε οτι πίστευε; 7e77d76c8fc0b6fc4fca015542de603a.jpgfe9c9061f687071a2191aeb649352e34.jpg

:thaman:πολυ καλο aquascape

Σε μια ώρα περίπου θα βάλω και το καπάκι μετα τον φωτισμο και θα δειξει περισσότερο [emoji4]

• Like 1

Τι ψαρια σκοπευεις να βαλεις; 

Ας προσπαθησω να μαντεψω κατι σε πλεκο μιας και εχει σπηλιες ου να φαν και οι κοτες??? θα μπορουσες να βαλεις και κατι σε κοπαδοψαρο. Αλλα υπαρχει και η monster λυση καρχαριες γλυκου νερου ή καραβιδες εκει μεσα χωρανε ανετα 9 καραβιδες αφου εχει πολλα σπιτακια  

Έγινε επεξεργασία - Kleis Gry

Ορίστε λοιπόν με φωτισμό. Καθώς επίσης και το πρόβλημα με την θολούρα.δεν θελω να κανω κάποια βιαστική κίνηση και χαραμίσω τα βακτήρια με τα ψάρια.bac697110a22500662e814e0df4b305d.jpg02d917511ac1b0fc346d377be46ee55c.jpgb456351898c34a21589b342c155c724a.jpg

• Like 3

Τι ψαρια σκοπευεις να βαλεις; 

Ας προσπαθησω να μαντεψω κατι σε πλεκο μιας και εχει σπηλιες ου να φαν και οι κοτες[emoji239][emoji239][emoji239] θα μπορουσες να βαλεις και κατι σε κοπαδοψαρο. Αλλα υπαρχει και η monster λυση καρχαριες γλυκου νερου ή καραβιδες εκει μεσα χωρανε ανετα 9 καραβιδες αφου εχει πολλα σπιτακια  

Μικρά κοπάδοψαρα απο το προηγούμενο ενυδρειο συν μεγαλύτερο αριθμό απο αυτά τα υπάρχοντα.

• Like 1

πριν 7 λεπτά, το μέλος Thanosde έγραψε:

Μικρά κοπάδοψαρα απο το προηγούμενο ενυδρειο συν μεγαλύτερο αριθμό απο αυτά τα υπάρχοντα.

Συγνωμη αλλα επειδη δεν γραφεις στο προφιλ σου τα ενυδρεια τη κοπαδοψαρα ειναι αυτα;

Συγνωμη αλλα επειδη δεν γραφεις στο προφιλ σου τα ενυδρεια τη κοπαδοψαρα ειναι αυτα;

Guppies, αρλεκίνους, θα αγοραστούν και danio εχω ηδη δυο πλέκο. Και στο μέλλον και κάποιο αλλο είδος.

Τι ειδος ειναι το πλεκο αν ειναι το συνηθησμενο θελει μονο 1

Τι ειδος ειναι το πλεκο αν ειναι το συνηθησμενο θελει μονο 1

474eb0f80d0b2f8a599c039bad3e5a24.jpg
Σκέφτομαι να τα δώσω και να παρω corydoras

• Confused 1

Αφτες οι ασπρες κυλιδες ειναι το φυσικο ;του γιατι μπορει να ειναι ick

Αφτες οι ασπρες κυλιδες ειναι το φυσικο ;του γιατι μπορει να ειναι ick

Ειναι παλια φωτο που είχαν ich σχεδόν ολα τα ψαρια

• Haha 1

Πολυ θα ηθελα να το δω να γεμισει και με τη πρωτη ευκαιρια να κανεις μια παρουσιαση. Μετρησεις εχεις κανει;

Ανέφερα πιο πανω οτι ειναι άστρωτο, εχω πάρει βακτήρια αλλα περιμενω να μου πει κάποιος με εμπειρία τι να κανω για την θολούρα για να μην χαραμίσω βακτήρια και ψάρια.
Ph 8
Gh 15
Kh 15 αμμωνία 0
Νο2 0
Νο3 0

Τα γκαμπυ δεν θα αντεξουν σε τοσο πολυ kh  οσο για τα αλλα ψαρια δεν εχω την σχετικη εμπειρια

Καλησπέρα και πάλι
Μήπως η θολούρα οφείλεται απο την περίεργη ασπρίλα που έχει πανω το ξυλο σαν μούχλα;8fe1757160fa7ccb3c2b133490648bc9.jpg

Βλέπω πως ξεθόλωσε τελείως. Τζάμι έγινε.:)

Βλέπω πως ξεθόλωσε τελείως. Τζάμι έγινε.[emoji4]

Αλλαγή νερού 99,9% χθες βραδυ μέχρι τις 2 τα ξημερωματα. Σημερα μπήκαν και τα βακτήρια στο φίλτρο καθώς και 10 κομμάτια ντανιο.

To 0,1% θα σου ξανά κάνει ζημιά. :rasp:

Μπράβο ωραίο αποτέλεσμα τουλάχιστον άξιζε που ξημέρωσες λιγάκι.

πριν 7 λεπτά, το μέλος Thanosde έγραψε:

Αλλαγή νερού 99,9% χθες βραδυ μέχρι τις 2 τα ξημερωματα. Σημερα μπήκαν και τα βακτήρια στο φίλτρο καθώς και 10 κομμάτια ντανιο.

Αφού έβαλες ψάρια άμεσα, θέλει πολύ προσοχή τον πρώτο καιρό.

Έχεις κανένα τεστ νερού?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...