k antonis37 30 Ιανουαρίου 2020 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2020 Στο χώρο εργασίας μου διατηρούσα το συγκεκριμένο ενυδρείο το οποίο φιλοξενούσε κοχυλοψαρα απ τη λίμνη Tanganyika....Λόγω 48ωρης βλάβης στην ηλεκτροδότηση του κτιρίου όπου βρισκόταν το ενυδρείο και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών συνέβη το μοιραίο... Έτσι λοιπόν το ενυδρείο ξεστηθηκε και ξαναστηθηκε με σκοπό να φιλοξενήσει τα μονομαχακια που έχω δικής μου αναπαραγωγής και το αποτέλεσμα είναι αυτό.....Ελπίζω να σας αρέσει....!!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 31 Ιανουαρίου 2020 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2020 Πολύ όμορφο, ειδικά για χώρο εργασίας. Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει σε καλή ανάλυση τις φωτογραφίες. Πόσα έχεις μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
k antonis37 31 Ιανουαρίου 2020 Author #3 Share 31 Ιανουαρίου 2020 πριν 46 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Πολύ όμορφο, ειδικά για χώρο εργασίας. Δυστυχώς δεν μου εμφανίζει σε καλή ανάλυση τις φωτογραφίες. Πόσα έχεις μέσα; Χαιρομαι που σου άρεσε.....Οι φωτογραφίες είναι από λίγο παλιό κινητό και γι αυτό δεν είναι καλές...Με την πρώτη ευκαιρία θα βγαλω κι άλλες...Τα μικρά είναι 3...Μόλις αρχίσει να φαίνεται το φύλο τους θα μείνει 1 αρσενικό της αρεσκειας μου εάν όμως είναι όλα θηλυκά πάμε για betta sorority....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 1 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2020 Πολύ όμορφα στημένο. Το μπλε κυκλάκι πάνω αριστερά τι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
k antonis37 1 Φεβρουαρίου 2020 Author #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος George K έγραψε: Πολύ όμορφα στημένο. Το μπλε κυκλάκι πάνω αριστερά τι είναι; Χαιρομαι που σου άρεσε το στησιμο....!!!Εκείνο το μπλε είναι σωλήνας ώστε η έξοδος του φίλτρου να πηγαίνει στο πλαινο τζαμί και να μην υπάρχει δυνατή ροή μέσα στο ενυδρείο....Προεχουν οι απαιτήσεις των ψαριών σε σχέση με το αισθητικό κομμάτι..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k antonis37 4 Μαρτίου 2020 Author #6 Share 4 Μαρτίου 2020 Τελικά έχουμε 3 θηλυκά.....!!!! Μερικές φωτο απ την εξέλιξη του ενυδρειου : 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 4 Μαρτίου 2020 #7 Share 4 Μαρτίου 2020 Ομορφη αναπτυξη φυτων, το κανει πολυ φυσικο. Καλη συνεχεια στο ενυδρειο και τα ψαρακια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 7 Μαρτίου 2020 #8 Share 7 Μαρτίου 2020 Οντως δείχνει πολύ φυσικό! Να χαίρεσαι τις κυρίες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 7 Μαρτίου 2020 #9 Share 7 Μαρτίου 2020 Μπράβο φίλε πολύ όμορφο σπιτικό για τα betta σου. Περιμένουμε και νέες φωτογραφίες. Αντε και με ένα καλό γαμπρό για τις κυρίες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος