Maria Tsintari 17 Ιανουαρίου 2020 #1 Share 17 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα σας,αγορασα ενα ενυδρείο, αλλα εχω την αισθηση οτι εχω χασει την "οπτικη επικοινωνια" με τα ψαρια και οτι απο μεσα καφρεφτιζει...ειναι διαρκωε κολλημενα στο τζαμι ενω στη παλια γυαλα ειχαν διαφορετικες κινησεις πχ κυνηγητο. Μηπως ειναι ενοχλητικα γι αυτα ο καφρεφτισμος. Επισης δεν ακολουθουν το δσχτυλο μου οπως πριν. Ειναι θεμα προσαρμογης ή λαθος ενυδρειο πηρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Ιανουαρίου 2020 #2 Share 18 Ιανουαρίου 2020 μπορείς να βάλεις ένα βιντεάκι να τα δούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanosde 18 Ιανουαρίου 2020 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2020 Το ίδιο συμβαίνει και σε μενα αλλα μονο όταν εχω αναμμένες τις λάμπες του ενυδρείου, μαζεύονται ολα σε μια γωνία.Κάπου διάβασα οτι ισως φταίει το σκουροχρωμο backround χωρίς να ξέρω αν ισχύει Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Ιανουαρίου 2020 #4 Share 18 Ιανουαρίου 2020 Στην περιπτωση του @Thanosde εχω την εντυπωση οτι κατι τα ενοχλει πιθανον σχετικα με τον φωτισμο...Μηπως ειναι πολυ δυνατος?? @Maria Tsintari Πριν ποσο καιρο εκανες την μεταφορα???Αλλαξες και θεση το ενυδρειο? Φωτο και στις δυο περιπτωσεις θα βοηθουσε να εχουμε και εμεις μια εικονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Tsintari 18 Ιανουαρίου 2020 Author #5 Share 18 Ιανουαρίου 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος rastaman έγραψε: Στην περιπτωση του @Thanosde εχω την εντυπωση οτι κατι τα ενοχλει πιθανον σχετικα με τον φωτισμο...Μηπως ειναι πολυ δυνατος?? @Maria Tsintari Πριν ποσο καιρο εκανες την μεταφορα???Αλλαξες και θεση το ενυδρειο? Φωτο και στις δυο περιπτωσεις θα βοηθουσε να εχουμε και εμεις μια εικονα... πριν 6 ώρες, το μέλος rastaman έγραψε: Στην περιπτωση του @Thanosde εχω την εντυπωση οτι κατι τα ενοχλει πιθανον σχετικα με τον φωτισμο...Μηπως ειναι πολυ δυνατος?? @Maria Tsintari Πριν ποσο καιρο εκανες την μεταφορα???Αλλαξες και θεση το ενυδρειο? Φωτο και στις δυο περιπτωσεις θα βοηθουσε να εχουμε και εμεις μια εικονα... Αλλαξα και θεση γιατι τα ειχα σε γυαλα πανω στο μπαρ και τωρα τα εβαλα σε πριζα κοντα...ναι θ ανεβασω φωτο και βιντεο να τα δειτε... On 17/1/2020 at 8:12 ΜΜ, το μέλος Maria Tsintari έγραψε: Καλησπερα σας,αγορασα ενα ενυδρείο, αλλα εχω την αισθηση οτι εχω χασει την "οπτικη επικοινωνια" με τα ψαρια και οτι απο μεσα καφρεφτιζει...ειναι διαρκωε κολλημενα στο τζαμι ενω στη παλια γυαλα ειχαν διαφορετικες κινησεις πχ κυνηγητο. Μηπως ειναι ενοχλητικα γι αυτα ο καφρεφτισμος. Επισης δεν ακολουθουν το δσχτυλο μου οπως πριν. Ειναι θεμα προσαρμογης ή λαθος ενυδρειο πηρα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Tsintari 18 Ιανουαρίου 2020 Author #6 Share 18 Ιανουαρίου 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: μπορείς να βάλεις ένα βιντεάκι να τα δούμε? Ναι αμε θ ανεβασω ...αυριο να δειτε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Tsintari 19 Ιανουαρίου 2020 Author #7 Share 19 Ιανουαρίου 2020 (edited) πριν 18 ώρες, το μέλος Maria Tsintari έγραψε: Ναι αμε θ ανεβασω ...αυριο να δειτε Έγινε επεξεργασία 19 Ιανουαρίου 2020 - Maria Tsintari Εδω απεικονιζεταινο αντικατοπτρισμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος