Mary Magra 10 Ιανουαρίου 2020 #1 Share 10 Ιανουαρίου 2020 (edited) Γεια σε ολους. Εδω και λιγες μερες το ψαρι μου ειναι λιγο περιεργο. Τρωει αλλα το φτυνει μετα, του αρεσει να καθεται μεσα στη σπηλια αλλα καποιες φορες κολυμπαει και εχει παχυνει. Νομιζα οτι ειναι αρρωστο και περιμενα να πεθανει αλλα μου ηρθε στο μυαλο οτι μπορει να ναι εγκυος γτ το αλλο ψαρι την κυνηγουσε πολλες φορες. Πως θα το καταλαβω αυτο; Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2020 - Mary Magra Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Ιανουαρίου 2020 #2 Share 10 Ιανουαρίου 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος Mary Magra έγραψε: Γεια σε ολους. Εδω και λιγες μερες το ψαρι μου ειναι λιγο περιεργο. Τρωει αλλα το φτυνει μετα, του αρεσει να καθεται μεσα στη σπηλια αλλα καποιες φορες κολυμπαει και εχει παχυνει. Νομιζα οτι ειναι αρρωστο και περιμενα να πεθανει αλλα μου ηρθε στο μυαλο οτι μπορει να ναι εγκυος γτ το αλλο ψαρι την κυνηγουσε πολλες φορες. Πως θα το καταλαβω αυτο; Η μαντεια δεν ειναι απο τα δυνατα μου σημεια...... Συμπληρωσε τη φορμα διαγνωσης (με το copy-paste) δες εδω- και ανεβασε και δυο φωτο (ψαρι και το ενυδρειο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος