Katrin 10 Ιανουαρίου 2020 Author #26 Share 10 Ιανουαρίου 2020 (edited) 23 minutes ago, Husky_Jim said: Αλλαγή νερού+Άνθρακα για να είσαι εντάξει και μακριά τα χέρια από το ενυδρείο, ή με γάντι την επόμενη φορά! Έχω ένα σακουλάκι με άνθρακα που είχε το φίλτρο όταν το αγόρασα, το χρησιμοποίησα για περίπου 1 μήνα, μπορώ να το βάλω η θέλει καινούργιο? Το έχω πολύ καιρό σχεδόν 1.5 χρόνια, δεν έχω άλλο. Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2020 - Κατριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 10 Ιανουαρίου 2020 Author #27 Share 10 Ιανουαρίου 2020 Α! Έχω και καρβουνακια από το τζάκι ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Ιανουαρίου 2020 #28 Share 10 Ιανουαρίου 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος Κατριν έγραψε: Έχω ένα σακουλάκι με άνθρακα που είχε το φίλτρο όταν το αγόρασα, το χρησιμοποίησα για περίπου 1 μήνα, μπορώ να το βάλω η θέλει καινούργιο? Το έχω πολύ καιρό σχεδόν 1.5 χρόνια, δεν έχω άλλο. Καινουργιο θελει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 10 Ιανουαρίου 2020 Author #29 Share 10 Ιανουαρίου 2020 16 minutes ago, natateo said: Καινουργιο θελει Λες να έχει αυτός εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 10 Ιανουαρίου 2020 Author #30 Share 10 Ιανουαρίου 2020 35 minutes ago, Κατριν said: Α! Έχω και καρβουνακια από το τζάκι ? Εεεεεε σοβαρά το είπα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 10 Ιανουαρίου 2020 #31 Share 10 Ιανουαρίου 2020 11 minutes ago, Κατριν said: Εεεεεε σοβαρά το είπα Σοβαρά δεν σου απαντήσαμε!! Χάχαχα είναι φτηνός ο άνθρακας δεν χρειάζεται πατέντα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 10 Ιανουαρίου 2020 Author #32 Share 10 Ιανουαρίου 2020 52 minutes ago, Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος said: Σοβαρά δεν σου απαντήσαμε!! Χάχαχα είναι φτηνός ο άνθρακας δεν χρειάζεται πατέντα Δεν είναι οικονομικό το θέμα, το πετσοπ εδώ δεν είναι καθόλου καλά εξοπλισμένο, σαν λύση έκτακτης ανάγκης το είπα, και εν τέλει μπορεί να μην έχει την ίδια απόδοση αλλά ψημένο ξύλο είναι κάτι θα δεσμεύσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 10 Ιανουαρίου 2020 #33 Share 10 Ιανουαρίου 2020 πριν 49 λεπτά, το μέλος Κατριν έγραψε: Δεν είναι οικονομικό το θέμα, το πετσοπ εδώ δεν είναι καθόλου καλά εξοπλισμένο, σαν λύση έκτακτης ανάγκης το είπα, και εν τέλει μπορεί να μην έχει την ίδια απόδοση αλλά ψημένο ξύλο είναι κάτι θα δεσμεύσει To κάρβουνο απο το τζάκι μπορεί να έχει βλαβερές ουσίες (τέφρα, διάφορα χημικά, κτλ) και να έχεις πάλι τα ίδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 10 Ιανουαρίου 2020 #34 Share 10 Ιανουαρίου 2020 Παράγγειλε δύο βασικά πράγματα να υπάρχουν σπίτι γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Και ένα φτηνό δεύτερο θερμοστάτη γνώμη μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 10 Ιανουαρίου 2020 Author #35 Share 10 Ιανουαρίου 2020 8 hours ago, Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος said: Παράγγειλε δύο βασικά πράγματα να υπάρχουν σπίτι γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Και ένα φτηνό δεύτερο θερμοστάτη γνώμη μου Δεν θα χρειαστεί έρχεται το καινούριο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 16 Ιανουαρίου 2020 Author #36 Share 16 Ιανουαρίου 2020 Flourish να ξαναρίξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 16 Ιανουαρίου 2020 #37 Share 16 Ιανουαρίου 2020 Ριξε απο 0,5 ml 2 φορες την εβδομαδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος