Parasxos 4 Ιανουαρίου 2020 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά έχω κομμάτια βράχου που είχα σε ένα πιο μικρό ενυδρείο που κατήργησα και θέλω να τα βάλω στο μεγάλο που έχω... Η καλύτερη και πιο safe διαδικασία ποια είναι; να πω ότι έχουν μείνει έξω σε έναν κουβά ο οποίος πρέπει να έχει γεμίσει με βροχινο νερό.. Επίσης άλλη μια απορία είναι θα επηρεάσει τις συνθήκες του ενυδρείου μου; ο βράχος πρέπει να είναι το 10 με 20% του ήδη υπάρχων βραχου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 5 Ιανουαρίου 2020 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2020 Νομίζω ότι πρέπει να μείνει αρχικά σε κουβά με νερό όσμωσης. Έπειτα να κάνεις τακτικές αλλαγές πάλι με νερό όσμωσης. Προσωπικά 3 φορές έχω προσθέσει βράχο νεκρό σε ενυδρεία. Και τις 3 λιγοτερο απο 20%. Τις 2 που δεν το έκανα ετσι παρόλο που τα ενυδρεία ήταν ιγυιεστατο έβγαλα διατομικη μέχρι που να μοιάζει με dinoflagellates. Και το βρίσκω φυσικό λόγω του ότι ο νεκρός βράχος "ξερνάει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 5 Ιανουαρίου 2020 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2020 Άρα μάλλον χαζομάρα θα κάνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος