Νικόλαξ 4 Ιανουαρίου 2020 #1 Share 4 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά, Ψάχνω ένα φθηνό ανάγλυφο background για 180 λίτρα ενυδρείο. Τι θα μου προτείνατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 18 Μαρτίου 2020 #2 Share 18 Μαρτίου 2020 Συγνωμη τι ακρηβως θες να εχει ( φυτα,πετρες,χρωματα) θες να ειναι 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 19 Μαρτίου 2020 #3 Share 19 Μαρτίου 2020 On 4/1/2020 at 7:58 ΜΜ, το μέλος Νικόλαξ έγραψε: Παιδιά, Ψάχνω ένα φθηνό ανάγλυφο background για 180 λίτρα ενυδρείο. Τι θα μου προτείνατε; γραψε στο youtube DIY 3d background aquarium, εχει πολλα https://www.youtube.com/watch?v=VNcWLtOhLbI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 19 Μαρτίου 2020 Author #4 Share 19 Μαρτίου 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος natateo έγραψε: γραψε στο youtube DIY 3d background aquarium, εχει πολλα https://www.youtube.com/watch?v=VNcWLtOhLbI Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πιστεύω πως αν καταφέρω και φτιάξω ένα από αυτά θα δείξει πολύ ωραίο ένα 20ρακι ενυδρείο που έχω. Έχεις φτιάξει εσύ; και αν ναι ήταν εύκολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 19 Μαρτίου 2020 #5 Share 19 Μαρτίου 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος Νικόλαξ έγραψε: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πιστεύω πως αν καταφέρω και φτιάξω ένα από αυτά θα δείξει πολύ ωραίο ένα 20ρακι ενυδρείο που έχω. Έχεις φτιάξει εσύ; και αν ναι ήταν εύκολο; ενα κομματι μαυρο ή πρασινο(μπλε) χαρτονι για μενα ειναι καλα το κολλας απ΄εξω με αυτοκολλητη ταινια 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 19 Μαρτίου 2020 Author #6 Share 19 Μαρτίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος natateo έγραψε: ενα κομματι μαυρο ή πρασινο(μπλε) χαρτονι για μενα ειναι καλα το κολλας απ΄εξω με αυτοκολλητη ταινια Να σε ρωτήσω και κατι άλλο τις φωτογραφίες για τον διαγωνισμό που τις στέλνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 19 Μαρτίου 2020 #7 Share 19 Μαρτίου 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος Νικόλαξ έγραψε: Να σε ρωτήσω και κατι άλλο τις φωτογραφίες για τον διαγωνισμό που τις στέλνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 19 Μαρτίου 2020 Author #8 Share 19 Μαρτίου 2020 (edited) πριν 29 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Ναι το ξέρω αυτό υπάρχει κάποιο e mail που τις στέλνουμε η σε κάποιον από το aquazone Και δεν έχω καταλάβει το contest@aquazone.gr τι είναι γιατί λέει να τις αποστείλουμε εκεί. Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2020 - Νικόλαξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Μαρτίου 2020 #9 Share 19 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, το μέλος Νικόλαξ έγραψε: Ναι το ξέρω αυτό υπάρχει κάποιο e mail που τις στέλνουμε η σε κάποιον από το aquazone Και δεν έχω καταλάβει το contest@aquazone.gr τι είναι. Είναι το email που στέλνονται οι φωτογραφίες για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 19 Μαρτίου 2020 Author #10 Share 19 Μαρτίου 2020 πριν 21 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Είναι το email που στέλνονται οι φωτογραφίες για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Αυτό το e mail που το γράφω Σε ποιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εννοω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Μαρτίου 2020 #11 Share 19 Μαρτίου 2020 πριν 17 λεπτά, το μέλος Νικόλαξ έγραψε: Αυτό το e mail που το γράφω Σε ποιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εννοω; Μπαίνεις στο email σου και πατάς σύνταξη νέου. Εκεί που γράφει ΠΡΟΣ κάνεις επικόλληση contest@aquazone.gr. Επισυνάπτεις τις φωτογραφίες σου και αποστολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικόλαξ 19 Μαρτίου 2020 Author #12 Share 19 Μαρτίου 2020 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Μπαίνεις στο email σου και πατάς σύνταξη νέου. Εκεί που γράφει ΠΡΟΣ κάνεις επικόλληση contest@aquazone.gr. Επισυνάπτεις τις φωτογραφίες σου και αποστολή. Πως μπορώ να επισηνάψω και τις 5 Αφού στο email του aquazone είναι μέχρι 4 MB Και στο gmail 25MB;; Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2020 - Νικόλαξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 20 Μαρτίου 2020 #13 Share 20 Μαρτίου 2020 πριν 14 ώρες, το μέλος Νικόλαξ έγραψε: Πως μπορώ να επισηνάψω και τις 5 Αφού στο email του aquazone είναι μέχρι 4 MB Και στο gmail 25MB;; Συμπίεση της φωτο ή τη μικραίνεις ή αλλάζεις την ποιότητα τους. Δεν είναι ανάγκη να τις στείλεις με ένα email, στείλτες με περισσότερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος