noli 31 Δεκεμβρίου 2019 #1 Share 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα κ χρονια πολλα στην ομαδα πριν μια εβδομαδα εβαλα ριακτορα με biopelets και τωρα ξαναριξα βακτηρια στο ενυδρειο μετα απο μια βδομαδα απο την ωρα που εριξα τα βακτηρια το σκιμμερ τρελαθηκε.ανεβαινει φουλ πανω κ γεμιζει το κυπελο στο λεπτο νερο.το εκλεισα το σκιμμερ ειναι φυσιολογικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 31 Δεκεμβρίου 2019 #2 Share 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα και από εμενα. Αν θυμάμαι καλά το σκιμμερ το κλείνεις 3 με 4 ώρες αφού βάλεις τα βακτήρια. Νομίζω ότι πρέπει να το λένε και στις οδηγίες. Είναι φυσιολογικό..... ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Δεκεμβρίου 2019 #3 Share 31 Δεκεμβρίου 2019 (edited) πριν 56 λεπτά, το μέλος noli έγραψε: Καλησπερα κ χρονια πολλα στην ομαδα πριν μια εβδομαδα εβαλα ριακτορα με biopelets και τωρα ξαναριξα βακτηρια στο ενυδρειο μετα απο μια βδομαδα απο την ωρα που εριξα τα βακτηρια το σκιμμερ τρελαθηκε.ανεβαινει φουλ πανω κ γεμιζει το κυπελο στο λεπτο νερο.το εκλεισα το σκιμμερ ειναι φυσιολογικο; Ειναι πάρα πολύ φυσιολογικό. Ελπίζω η έξοδος των πέλλετ να είναι στην αντλία του σκιμμερ. Δως του χρόνο, στις 21 μέρες αποδίδουν στο max. Κάθε βδομάδα μετράς νιτρικά, μετά προσθέτεις ΛΊΓΟ ΛΊΓΟ και ξανά μετρ. Όταν καταλήξεις έχεις βάλει σημάδι στον ριακτορα την ποσότητα που εσυ, δουλεύεις, χρειάζεσαι. Κάθε μήνα ξεπλένεις με νερό ενυδρειου τα πέλλετ και προσθέτεις την διαφορά. Μην ξεχνάς το kh κάτω από 8. Έγινε επεξεργασία 31 Δεκεμβρίου 2019 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 31 Δεκεμβρίου 2019 Author #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2019 πριν 40 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Ειναι πάρα πολύ φυσιολογικό. Ελπίζω η έξοδος των πέλλετ να είναι στην αντλία του σκιμμερ. Δως του χρόνο, στις 21 μέρες αποδίδουν στο max. Κάθε βδομάδα μετράς νιτρικά, μετά προσθέτεις ΛΊΓΟ ΛΊΓΟ και ξανά μετρ. Όταν καταλήξεις έχεις βάλει σημάδι στον ριακτορα την ποσότητα που εσυ, δουλεύεις, χρειάζεσαι. Κάθε μήνα ξεπλένεις με νερό ενυδρειου τα πέλλετ και προσθέτεις την διαφορά. Μην ξεχνάς το kh κάτω από 8. Ναι νικ ειναι οπως ακριβως μου το ειπες.ετσι τα εχω βαλει!απλα δν ηξερα αυτο με το σκιμμερ.γτ το ειδα κ τρελαθηκε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 1 Ιανουαρίου 2020 Author #5 Share 1 Ιανουαρίου 2020 Καλημερα κ καλη χρονια!το σκιμμερ ακομα τα ιδια.με αποτελεσμα να το χω κλειστο γτ βγαζει ολα τα νερα.εμενα γτ δεν μου φαινεται φυσιολογικο ακομα κ σημερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιανουαρίου 2020 #6 Share 1 Ιανουαρίου 2020 Χαμήλωσε τον αέρα και θα στρώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 1 Ιανουαρίου 2020 Author #7 Share 1 Ιανουαρίου 2020 Ο αερας ειναι τερμα κλειστος.το ξανακλεισα. επισης απο χτες που το εχω κλεισει το ενυδρειο μεσα θολωσε το νερο.ενω ηταν κρυσταλο.οκ χωρις ψαρια βεβαια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιανουαρίου 2020 #8 Share 1 Ιανουαρίου 2020 Την έξοδο του νερού ρυθμισε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος