Angelos Liolios 21 Δεκεμβρίου 2019 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2019 Το θηλυκό Γκαμπυ που είναι έγκυος σήμερα μου παρουσίασε αυτή την κοκκινίλα στα πλευρά του τι μπορεί να είναι !;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 3 Φεβρουαρίου 2020 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2020 Θα γεννησει συντομα μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosmili 3 Φεβρουαρίου 2020 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2020 Εμένα η κοκκινηλα μου φαίνεται αρρώστια τα δικά μου δεν κοκκινίζουν όταν είναι να γεννήσουν Μετρήσεις νερού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 3 Φεβρουαρίου 2020 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2020 Και το δικο μου εχει μια τετοια κοκκινηλα εδω και ενα μηνα αλλα δεν εχει παθει τιποτα μονο μπορει να αλλαξουν χρωμα τα ματια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 3 Φεβρουαρίου 2020 #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2020 Ολο προβληματα εχεις με τα γκαπυ σου. Βλεπω, οτι εχουν ιδια συμπτωματα..... Πότε εχεις κανει τεστ νερου; Μηπως παλι εβαλες νερο απο το κλιματιστικο; Δεν καθαριζεις φιλτρο, δεν κανεις αλλαγες νερου; Βλεπω σε ενα αλλο θεμα σου, οτι εκανες θεραπεια με Furan-2. Επηρεαζει την βιολογια. Εκανες μετα κανα τεστ; Τα κοκκινα σημαδια μπορει να ειναι Aeromonas( Pseudomonas)- βακτηριακη μολυνση. Δες εδω- σελ 9 https://www.sera.de/fileadmin/epapers/PDF/11103_RG_Gesunde_Aquarienfische_GR.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosmili 9 Φεβρουαρίου 2020 #6 Share 9 Φεβρουαρίου 2020 On 3/2/2020 at 6:30 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: Ολο προβληματα εχεις με τα γκαπυ σου. Βλεπω, οτι εχουν ιδια συμπτωματα..... Πότε εχεις κανει τεστ νερου; Μηπως παλι εβαλες νερο απο το κλιματιστικο; Δεν καθαριζεις φιλτρο, δεν κανεις αλλαγες νερου; Βλεπω σε ενα αλλο θεμα σου, οτι εκανες θεραπεια με Furan-2. Επηρεαζει την βιολογια. Εκανες μετα κανα τεστ; Τα κοκκινα σημαδια μπορει να ειναι Aeromonas( Pseudomonas)- βακτηριακη μολυνση. Δες εδω- σελ 9 https://www.sera.de/fileadmin/epapers/PDF/11103_RG_Gesunde_Aquarienfische_GR.pdf θεος σχωρεστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος