liakos7 16 Δεκεμβρίου 2019 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα κ πάλι!στην παρέα μου βρέθηκαν και 2 firemouth!όμορφα..δεν το σκέφτηκα κ πολύ!διαβάζω για το μέγεθος στους μιας κ δεν έχω προσωπική εμπειρία,σε διάφορα sites κυρίως ξένα...άλλα λένε σχεδόν 20cm,αλλά 15cm,αλλά 12-14cm.το 12 με το 20 είναι πολύ μεγάλη απόκλιση...!όσοι έχετε η είχατε...τελικά ποιο το μεγεθος τους τελικά περιπου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos7 16 Δεκεμβρίου 2019 Author #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 16 Δεκεμβρίου 2019 #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος liakos7 έγραψε: Καλησπέρα κ πάλι!στην παρέα μου βρέθηκαν και 2 firemouth!όμορφα..δεν το σκέφτηκα κ πολύ!διαβάζω για το μέγεθος στους μιας κ δεν έχω προσωπική εμπειρία,σε διάφορα sites κυρίως ξένα...άλλα λένε σχεδόν 20cm,αλλά 15cm,αλλά 12-14cm.το 12 με το 20 είναι πολύ μεγάλη απόκλιση...!όσοι έχετε η είχατε...τελικά ποιο το μεγεθος τους τελικά περιπου;;; Συνήθως τα αρσενικά σε πλήρη ανάπτυξη φτάνουν τους 14-15 πόντους. Εξαρτάται βέβαια και από παράγοντες όπως κληρονομικότητα, διατροφή, χαρακτηριστικά περιβάλλοντος κλπ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος