Κυριακή Σπανού 12 Δεκεμβρίου 2019 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας! Σήμερα μου γέννησε ένα γκαπυ! Είμαι πολύ χαρούμενη! Τι πρέπει να προσέξω να μην έχω απώλειες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Liolios 12 Δεκεμβρίου 2019 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2019 Να σου ζησουν!!!!!! Τα 'εχει σε γεννηστρα ή ελευθερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κυριακή Σπανού 12 Δεκεμβρίου 2019 Author #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2019 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Ελεύθερα τα έχω. Βλέπω και πάνε πίσω από βότσαλα που έχω μέσα και στο πίσω μέρος του ενυδρείου στις γωνιές Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2019 - Κυριακή Σπανού Link to comment Share on other sites More sharing options...
CptMario 12 Δεκεμβρίου 2019 #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2019 Ταισμα με τροφή σε σκόνη (καλά τριμμένες νιφάδες θα κάνουν την δουλειά). Φαντάζομαι κρυψώνες υπάρχουν (φυτά κλπ). Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για απώλειες είναι να τα φάνε τα μεγάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος