gixxer 8 Δεκεμβρίου 2019 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα σε όλους, Με αφορμή την black friday αγόρασα ενα hailea 100lt... Ηρθε το ενυδρείο και εδώ και μια εβδομάδα στέκεται στην κούτα του με την γάτα να το επιθεωρεί αφ υψηλού... Το πήρα για να βάλω odessa barb που μου φάνηκαν πανέμορφα στις φωτο. Τα είχατε ποτέ; Ξέρετε πως συμπεριφέρονται πχ σε γαρίδες neocaridina; Για συγκάτοικους σκέφτομαι sterbai και microrasbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Δεκεμβρίου 2019 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα! Γαριδες και barb μαζι - λιγο δυσκολο. Και τα microrasbora θα ειναι λιγο στρεσσαρισμενα και "χανονται" σε μεγαλα ενυδρεια. Καλη αρχη!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Δεκεμβρίου 2019 #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 και γιατί δεν βάζεις μόνο Odessa μπόλικα να τα ευχαριστηθείς, εγώ είμαι υπέρ των 1-2 είδη ψαριών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 9 Δεκεμβρίου 2019 Author #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα @natateo και @Χρήστος, Ελεγα να βάλω και κάποιο άλλο είδος για να "ξεφορτώσω" λίγο τα υπόλοιπα ενυδρεία και να εκμεταλευτώ έτσι τον χώρο του 100αριου. Γαριδούλες δεν θα βάλω μαζί, το πήρα απόφαση, οι εναλλακτικές είναι τα ram και τα microrasbora για την μεσαία ζώνη και κάτω τα sterbai. Θα πάω αύριο να τα δω από κοντά και θα δω τί θα κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Δεκεμβρίου 2019 #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος gixxer έγραψε: Καλημέρα @natateo και @Χρήστος, Ελεγα να βάλω και κάποιο άλλο είδος για να "ξεφορτώσω" λίγο τα υπόλοιπα ενυδρεία και να εκμεταλευτώ έτσι τον χώρο του 100αριου. Γαριδούλες δεν θα βάλω μαζί, το πήρα απόφαση, οι εναλλακτικές είναι τα ram και τα microrasbora για την μεσαία ζώνη και κάτω τα sterbai. Θα πάω αύριο να τα δω από κοντά και θα δω τί θα κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ! Απο μικρορασμπορα ποια ψαρακια ακριβως θελεις να παρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 9 Δεκεμβρίου 2019 Author #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2019 Εχω ήδη τα galaxy (6) που είναι τωρα στο 45λτ. Ελεγα να μεγαλώσω το κοπαδάκι (πχ 10) και να τα βάλω στο 100λτ μαζί με τα odessa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 11 Δεκεμβρίου 2019 Author #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2019 Σήμερα τα είδα από κοντά και απογοητεύτηκα. Για να ειμαι ειλικρινής επιβεβαιώθηκαν τα βιντεο που είχα δει και όχι οι φωτο. Ευτυχώς δεν τα παρήγγειλα μέσω internet πχ πριν τα δω. Μάλλον θα μεταφέρω στο 100αρι τα μικρόψαρα και τις γαριδούλες, ίσως προσθέσω και cherry barbs και το 60αρι θα κρατηθεί για μελλοντικό θαλασσινό ή θα πουληθεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος