garganik 4 Δεκεμβρίου 2019 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους ,ενδιαφέρεται κανείς για καμία ομαδική από το εξωτερικό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 4 Δεκεμβρίου 2019 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 Για τι παραγγελια μιλάμε και από που?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 5 Δεκεμβρίου 2019 Author #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2019 Από το Ruinemans άμα μαζευτούμε άτομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 5 Δεκεμβρίου 2019 #4 Share 5 Δεκεμβρίου 2019 Οκ ναι γιατι οχι,αν εχει κατι που να με ενδιαφερει ειμαι και εγω μεσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 5 Δεκεμβρίου 2019 Author #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2019 Ωραία το θέμα είναι. Να μαζευτούμε για να κάνουμε λίστα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 5 Δεκεμβρίου 2019 #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2019 δεν το αποκλείω, εξαρτάτε απο της τιμές και τα διαθέσιμα ψάρια και ποιος και πότε θα τα φέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 5 Δεκεμβρίου 2019 Author #7 Share 5 Δεκεμβρίου 2019 Μπείτε στο site να δείτε τι έχει και άμα μαζευτούμε κάνουμε ομαδική Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 5 Δεκεμβρίου 2019 #8 Share 5 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ θα το σκεφτώ αν θα μπω απλά είχα μπει στην ιστοσελίδα και την προηγούμενη φορά που έγινε εισαγωγή για να δω ψάρια και βλέπω ότι στους μονομάχους έχει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες. Υπάρχει περίπτωση να δούμε τι ακριβώς αγοράζουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος