paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 (edited) Και πάμε παλιιι, αφού έγιναν όλα όπως ήθελα και τα είχα προγραμματίσει και κυρίως μπήκε το φωτιστικό ήρθε η ώρα για παρουσίαση. Ακόμα είναι σε αρχικά στάδια όσο αφορά τα zoanthus, μιας και σκοπός είναι να μείνω σε αυτά και σε κάποιες ricordeas καθώς και κάποια μανιτάρια αν καταφέρω να τα βρω Θα το πάω σε χαλαρό ρυθμό μιας και είναι πολύ σημαντικό και χρειάζεται προσοχή. Αρχικά το ενυδρειι χρειάζεται κάνα δυο αλλαγές όπως θερμοστάτης και ίσως αν καταφέρω να βρω πιο μικρό κυκλοφορητή γιατί και αυτός στη πιο χαμηλή ένταση είναι λίγο υπερβολή. Αυτό στο εμφανισιακο κομμάτι. Γενική κατηγορία ενυδρείου Nano reef Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 40x32x28cm Συνολικά Λίτρα: 35Lt Sump (λίτρα): Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): Hydra 26hd Διάρκεια φωτισμού: ακόμα προσπαθώ να το βρω με το φωτιστικό ποιος θα φτιάξω το πρόγραμμα μου Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Ίσως προσθέσω ένα κρεμαστό μικρό φιλτρακι κάποια στιγμή Θέρμανση/ Ψύξη: Eliwell ic915 Κυκλοφορία: Jebao rw4 Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Αντίστροφη όσμωση 3 σταδίων Διατροφή: Ποικιλια απο flakes και κατεψυγμένες Ζωντανά Ψάρια: gramma loreto, gobidion okinawae(ακόμα όμως δεν έχει φάει) Ασπόνδυλα: tectus, trochus, astraea, ceretheium, lysmata amboinensis Κοράλια: zoanthus και ricordeas Παράμετροι Μέση Θερμοκρασία (°C): 25, 6 Αλατότητα: 1026 Kh: 7,4 Ca: 420 Mg: 1350 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Φωσφορικά (PΟ4): 0 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 10 λίτρα κάθε βδομάδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:Brightwell Microbacter Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2019 - paul.asty 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 Author #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 4 Δεκεμβρίου 2019 #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 καλή επανέναρξη Παύλο...σκοπός είναι να το ευχαριστηθείς..εννοείται ότι δεν πρέπει να βιαστείς για τπτ...αναμένουμε φωτογραφικό υλικό όσο θα στοκάρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 4 Δεκεμβρίου 2019 #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 Οι ζωανθοι είναι τα αγαπημένα μου μακάρι να σου πάνε όλα καλά. Άνθρακα και αντιφοσφωρο δεν χρειάζεται? Για μικρό ρυθμιζόμενο κυκλοφορητή σε λογικό κόστος προτείνω current usa . Τον έχω και χαμηλώνει πάρα πολύ αν χρειαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 4 Δεκεμβρίου 2019 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος έγραψε: Οι ζωανθοι είναι τα αγαπημένα μου μακάρι να σου πάνε όλα καλά. Άνθρακα και αντιφοσφωρο δεν χρειάζεται? Για μικρό ρυθμιζόμενο κυκλοφορητή σε λογικό κόστος προτείνω current usa . Τον έχω και χαμηλώνει πάρα πολύ αν χρειαστεί. είμαι κ εγώ υπέρ του άνθρακα έστω και λίγου όταν παίζουμε μαλακά,lps γιατί ποτέ δεν ξέρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 4 Δεκεμβρίου 2019 #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 Έχεις ένα απίστευτο φωτιστικό και όλη η κατασκευή μοιάζει πολύ προσεγμένη. Περιμένουμε τα καλύτερα και συνεχείς ενημερώσεις! Και εγώ θα έτρεχα άνθρακα σε ένα κρεμαστό, θα το δεις στην πορεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Δεκεμβρίου 2019 #8 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 Ωραίο πρότζεκτ αν του δώσεις χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 Author #9 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος dano23 έγραψε: καλή επανέναρξη Παύλο...σκοπός είναι να το ευχαριστηθείς..εννοείται ότι δεν πρέπει να βιαστείς για τπτ...αναμένουμε φωτογραφικό υλικό όσο θα στοκάρεις... πριν 4 ώρες, το μέλος dano23 έγραψε: είμαι κ εγώ υπέρ του άνθρακα έστω και λίγου όταν παίζουμε μαλακά,lps γιατί ποτέ δεν ξέρεις.... Ευχαριστώ Γιώργο Σιγά σιγά θα πάει για να δω την ανάπτυξη που θέλω Πρεπει σε κάθε zoanthus να δώσω ξεχωριστό ενδιαφέρον να τα παρατηρώ πως τα πάνε κια βλέπουμε Σιγουρα επειδή είναι μικρό το ενυδρείο ότι μπει θα είναι διαλεγμένο με προσοχή Γιαυτό το λόγο θα βάλω ένα κρεμαστό να βάλω και άνθρακα οπωσδήποτε Έχω ανεβάσει κάποιες φώτο με τα zoanthus σε ένα θέμα που έχω με αναγνώριση zoanthus Αλλα θα ανεβάζω και εδώ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 Author #10 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος έγραψε: Οι ζωανθοι είναι τα αγαπημένα μου μακάρι να σου πάνε όλα καλά. Άνθρακα και αντιφοσφωρο δεν χρειάζεται? Για μικρό ρυθμιζόμενο κυκλοφορητή σε λογικό κόστος προτείνω current usa . Τον έχω και χαμηλώνει πάρα πολύ αν χρειαστεί. Το ελπίζω φίλε μου Γιατί είναι κάτι που είχα σκοπό να το κάνω πριν καιρό Αλλα δυστυχώς έχασα όλη τη συλλογή μου Πολύ ωραιος δεν τον έχει δει Της συγκεκριμένης εταιρίας είχα διαβάσει μόνο για τα φωτα της, θα το ψάξω γιατί φιανεται ότι πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 Author #11 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος bbetta έγραψε: Έχεις ένα απίστευτο φωτιστικό και όλη η κατασκευή μοιάζει πολύ προσεγμένη. Περιμένουμε τα καλύτερα και συνεχείς ενημερώσεις! Και εγώ θα έτρεχα άνθρακα σε ένα κρεμαστό, θα το δεις στην πορεία. Αυτός ήταν και ο σκοπός μου, να μη ένα καλό φωτιστικό για να αναδεικνύει τα χρώμα και να με καλύπτει κια με το παραπάνω και φυσικά μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο μεγάλο σε μεγαλύτερο ενυδρείο Θα κάνω συνέχεια ενημερώσεις με ανάπτυξη των zoanthus και φυσικά όλες τις νέες προσθήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 Author #12 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος salamander έγραψε: Ωραίο πρότζεκτ αν του δώσεις χρόνο. Διαφορετικό και κάτι που μαρεσει αφάνταστα Αρκετό χρόνο για να πάνε όλα καλά Και μπορεί τα zoanthus να θεωρούνται εύκολα Αλλα έχουν και αυτά τις ιδιαιτεροτητες τους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Δεκεμβρίου 2019 #13 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 πριν 25 λεπτά, το μέλος paul.asty έγραψε: Διαφορετικό και κάτι που μαρεσει αφάνταστα Αρκετό χρόνο για να πάνε όλα καλά Και μπορεί τα zoanthus να θεωρούνται εύκολα Αλλα έχουν και αυτά τις ιδιαιτεροτητες τους Όμορφη δουλειά Παύλο, μπράβο σου, περιμένω φώτο από τις αποικίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 4 Δεκεμβρίου 2019 #14 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 Πανέμορφο Παύλο. όπως είπες....οι ζωανθοι και κυρίως συγκεκριμένα κομμάτια δεν ειναι καθόλου εύκολοι. Και εγω ψάχνομαι με τους ζωανθους γιατι ειναι πανέμορφα ζωντανά. Αναμένουμε ενημερώσεις με την πορεία του, μηπως τελικά καταλάβουμε κάποια σημεία ευαίσθητα των ζωανθων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 Author #15 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Όμορφη δουλειά Παύλο, μπράβο σου, περιμένω φώτο από τις αποικίες. Ευχαριστω πολύ Νίκο Ελπίζω να καταφέρω να τα κάνω αποικίες και να τα θαυμάσουμε όλοι μαζί Μέχρι στιγμή μπορώ να πω πως αν συνεχίσουν έτσι την ανάπτυξη σύντομα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2019 Author #16 Share 4 Δεκεμβρίου 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος submarine1981 έγραψε: Πανέμορφο Παύλο. όπως είπες....οι ζωανθοι και κυρίως συγκεκριμένα κομμάτια δεν ειναι καθόλου εύκολοι. Και εγω ψάχνομαι με τους ζωανθους γιατι ειναι πανέμορφα ζωντανά. Αναμένουμε ενημερώσεις με την πορεία του, μηπως τελικά καταλάβουμε κάποια σημεία ευαίσθητα των ζωανθων. Είναι και ευκαιρία τώρα, μιας και θα εστιασω στα zoanthus να δούμε και τίποτα πιο συγκεκριμένο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Δεκεμβρίου 2019 Author #17 Share 10 Δεκεμβρίου 2019 (edited) Αλλαγή σήμερα και ευκαιρία για φώτο από πάνω!! ΥΓ αν πάτησε πάνω στις φώτο φαίνονται πιο καθαρές Purple monster Victoria secret Sonic flare Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2019 - paul.asty 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sriz 10 Δεκεμβρίου 2019 #18 Share 10 Δεκεμβρίου 2019 Πολύ ωραίες φωτο. Θα γίνει φοβερός κήπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 10 Δεκεμβρίου 2019 #19 Share 10 Δεκεμβρίου 2019 Victoria secret και το sonic flare απίστευτα!!! Μπράβο Παύλο. Συνέχισε έτσι, και μακάρι αυτά τα καμάρια να πάνε καλά και να σου πολλαπλασιάζονται σαν τρελά. Σου πετάνε νεα κεφάλια? γιατι απο οτι θυμάμαι δεν τα εχεις πολύ καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Δεκεμβρίου 2019 Author #20 Share 10 Δεκεμβρίου 2019 Ναιιι Ευγενιε και αυτό είναι που με χαροποιεί!! Όλα έχουν πετάξει νέα κεφάλια Και το Victoria secret αν προσέξεις από πάνω έχει βγάλει ένα κεφάλι Όπως και το Purple monster έχει πετάξει κάτω αλλά δε φαίνεται από εδώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Δεκεμβρίου 2019 Author #21 Share 18 Δεκεμβρίου 2019 Εν αναμονή κάποιων νέων zoanthus αύριο Είπα σήμερα να κάνω μετρήσεις και έχουμε Kh 7,5 Ca 380 Mg 1260 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Δεκεμβρίου 2019 Author #22 Share 22 Δεκεμβρίου 2019 (edited) Μια από τις νέες προσθήκες Mindtrick Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2019 - paul.asty 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Δεκεμβρίου 2019 Author #23 Share 23 Δεκεμβρίου 2019 Πάμε ακόμα ένα Blackberry voodoo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Δεκεμβρίου 2019 Author #24 Share 23 Δεκεμβρίου 2019 Juicy fruits 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Δεκεμβρίου 2019 Author #25 Share 23 Δεκεμβρίου 2019 Και άλλο και αλλοοο Lunar eclipse 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος