sifo 22 Μαίου 2007 #1 Share 22 Μαίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliovas 23 Μαίου 2007 #2 Share 23 Μαίου 2007 όμορφα ψάρια & πολύ καλές φωτογραφίες Σήφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifo 23 Μαίου 2007 Author #3 Share 23 Μαίου 2007 όμορφα ψάρια & πολύ καλές φωτογραφίες Σήφη Βασίλη τα demasoni ειναι τα εγγόνια σου, που μου εσωσες πέρσι, σ'ευχαριστώ για όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliovas 23 Μαίου 2007 #4 Share 23 Μαίου 2007 έχουν γίνει το ίδιο όμορφα με τους γονείς τους ... απ΄ ότι φαίνεται τα πρόσεξες και με το παραπάνω ... ΑΞΙΟΣ έχουν ζευγαρώσει ? είναι σωστό να έχω κι άλλα δισέγγονα / τρισέγγονα και να μην το ξέρω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifo 23 Μαίου 2007 Author #5 Share 23 Μαίου 2007 έχουν γίνει το ίδιο όμορφα με τους γονείς τους ... απ΄ ότι φαίνεται τα πρόσεξες και με το παραπάνω ... ΑΞΙΟΣ έχουν ζευγαρώσει ? είναι σωστό να έχω κι άλλα δισέγγονα / τρισέγγονα και να μην το ξέρω ... Ναι εχουν ζευγαρωσει και τα μωρα τα πήρε ολα ο Malawi (stratos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sifo 25 Μαίου 2007 Author #6 Share 25 Μαίου 2007 (edited) λίγο γαλάζιο ακόμα Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2007 - sifo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2008 #7 Share 28 Μαρτίου 2008 Ωραιες φωτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος