Michaela Karabournioti 26 Νοεμβρίου 2019 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω ένα ενυδρείο 30λίτρων και έχω 5balloon molly! Παρατήρησα στο ενυδρείο κάποιες ακαθαρισιες κολλημένες στο τζαμί ! Σήμερα βρήκα τα ψαράκια μου να έχουν παρουσιάσει ich και παρατήρησα πάνω στα ψάρια αλλά και στο τζαμί του ενυδρείου μικρά λευκά προς το μπεζ μικροοργανισμούς! Τι μπορεί να είναι αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaela Karabournioti 26 Νοεμβρίου 2019 Author #2 Share 26 Νοεμβρίου 2019 πριν 5 λεπτά, το μέλος Michaela Karabournioti έγραψε: Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω ένα ενυδρείο 30λίτρων και έχω 5balloon molly! Παρατήρησα στο ενυδρείο κάποιες ακαθαρισιες κολλημένες στο τζαμί ! Σήμερα βρήκα τα ψαράκια μου να έχουν παρουσιάσει ich και παρατήρησα πάνω στα ψάρια αλλά και στο τζαμί του ενυδρείου μικρά λευκά προς το μπεζ μικροοργανισμούς! Τι μπορεί να είναι αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Νοεμβρίου 2019 #3 Share 27 Νοεμβρίου 2019 πριν 14 ώρες, το μέλος Michaela Karabournioti έγραψε: https://www.sera.de/fileadmin/epapers/PDF/11103_RG_Gesunde_Aquarienfische_GR.pdf σελ.18 Argulus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaela Karabournioti 27 Νοεμβρίου 2019 Author #4 Share 27 Νοεμβρίου 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: https://www.sera.de/fileadmin/epapers/PDF/11103_RG_Gesunde_Aquarienfische_GR.pdf σελ.18 Argulus Απο τι μπορεί προκληθεί η συγκεκριμένη ασθένεια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CptMario 27 Νοεμβρίου 2019 #5 Share 27 Νοεμβρίου 2019 Τέτοιοι μικροοργανισμοί μεταφέρονται συνήθως με κάτι που μπήκε στο ενυδρείο (ψάρι, φυτό κλπ) και βρίσκοντας κατάλληλες συνθήκες αναπτύσσονται και εκδηλώνονται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Νοεμβρίου 2019 #6 Share 28 Νοεμβρίου 2019 Δες εδω, πως μπορεις να βγαλεις τα παρασιτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος