thanasis1976 22 Νοεμβρίου 2019 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα. μιας και σε λιγο το ενυδρειο μου θα γινει Αφρικη ειπα να φτιαξω τις πετρες μονος μου για να ειναι ολες ομοιομορφες!!! Το σκεπτικο ηταν κατι ανεμασα σε πετρες και βολτσαλα, οποτε και τις εφτιαξα οπως τις βλεπετε. εκτος απο πετρες εφτιαξα και τις απαραιτητες σπηλιες που θα χρειαστουν στο ενυδρειο!!! ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 22 Νοεμβρίου 2019 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2019 πριν 58 λεπτά, το μέλος thanasis1976 έγραψε: Καλησπερα. μιας και σε λιγο το ενυδρειο μου θα γινει Αφρικη ειπα να φτιαξω τις πετρες μονος μου για να ειναι ολες ομοιομορφες!!! Το σκεπτικο ηταν κατι ανεμασα σε πετρες και βολτσαλα, οποτε και τις εφτιαξα οπως τις βλεπετε. εκτος απο πετρες εφτιαξα και τις απαραιτητες σπηλιες που θα χρειαστουν στο ενυδρειο!!! ???? Ωραίες τι υλικά χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1976 22 Νοεμβρίου 2019 Author #3 Share 22 Νοεμβρίου 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος tkalamat έγραψε: Ωραίες τι υλικά χρησιμοποιείς? Ναι, δικιο εχεις συγνωμη. τσιμεντο και αμμο Θαλασσης... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος