Stilianos Dimitropoulos 20 Νοεμβρίου 2019 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2019 χαιρεται.Θα ηθελα να σας ρωτησω το μαγνησιο υπαρχει σαν σκετο λιπασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Νοεμβρίου 2019 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2019 Έκανα μια αναζήτηση αλλά μου βγάζει μόνο για reef.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilianos Dimitropoulos 20 Νοεμβρίου 2019 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2019 και εγω αυτο βλεπω γιαυτο και ρωτησα.και αν θελουμε να αυξησουμε το μαγνησιο στο ενυδρειο μας τι προσθετουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 20 Νοεμβρίου 2019 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2019 Κάποιο γενικό που να έχει μέσα και μαγνήσιο; περίμενε να απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα.. πάντως το flourish που χρησιμοποιώ εγώ έχει μέσα και μαγνήσιο (μαζί με όλα τα άλλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilianos Dimitropoulos 20 Νοεμβρίου 2019 Author #5 Share 20 Νοεμβρίου 2019 γενικο ριχνω.αλλα αν θελω να αυξησω μονο το μαγνησιο δεν ξερω τι πρεπει να ριξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Νοεμβρίου 2019 #6 Share 20 Νοεμβρίου 2019 Αν και είναι σπάνιο να έχεις έλλειψη μαγνησίου παρόλο αυτά μπορείς να αυξήσεις το μαγνήσιο με θειικό μαγνήσιο. Κόστος 2-3 ευρώ τα 100 γραμμάρια συνήθως το βρίσκουμε στα φαρμακεία. Συνταγή: 100 γραμμάρια τα λιώνουμε σε ένα λίτρο νερό. 1ml απο το μείγμα αυξάνει το μαγνήσιο κατά 0,1 mg/l στα 100 λίτρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilianos Dimitropoulos 20 Νοεμβρίου 2019 Author #7 Share 20 Νοεμβρίου 2019 Σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος