bbetta 8 Σεπτεμβρίου 2020 #126 Share 8 Σεπτεμβρίου 2020 Φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση φίλε, ευχαριστούμε για τις φωτό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1976 9 Σεπτεμβρίου 2020 #127 Share 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μπραβο σου, πολυ ομορφο ενυδρειο και ομορφες φωτο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis Michopoulos 9 Σεπτεμβρίου 2020 Author #128 Share 9 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ να είστε καλά!! Αν και πιστεύω είναι ακόμα στρεσαρισμένα όλα λόγο υψηλών θερμοκρασιών το καλοκαίρι. Έπιανε μέχρι και 28.5 βαθμούς με fan να δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostass1 9 Σεπτεμβρίου 2020 #129 Share 9 Σεπτεμβρίου 2020 Πραγματικά πολυ ομορφο το ενυδρειο και η GSP στην πλάτη με βαζει σε σκεψεις για το δικο μου ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina12 10 Σεπτεμβρίου 2020 #130 Share 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μπράβο σου, πολύ ωραίο το ενυδρείο και τι απίθανοι χρωματισμοί!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis Michopoulos 12 Σεπτεμβρίου 2020 Author #131 Share 12 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ! Τελικά κάτι κάνω λάθος εγώ, όσες φορές έχω βάλει Montipora και SPS μου γίνονται άσπρα. Τα είχα για 3 μέρες κοντά στην άμμο για να εγκλιματιστούν αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis Michopoulos 13 Σεπτεμβρίου 2020 Author #132 Share 13 Σεπτεμβρίου 2020 Άλλη μια αναποδιά μου έτυχε. Ο STC-1000 κοντρολερ ξαφνικα δείχνει 89 βαθμούς κελσιου... Ευτυχώς είναι καλοκαίρι και δεν δουλεύει. Μάλλον πρέπει να αλλάξω τον αισθητήρα γιατί τον είδα ότι έχει διαβρωθει στην άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis Michopoulos 8 Νοεμβρίου 2020 Author #133 Share 8 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Έχω αρκετό καιρό να γράψω κυρίως γιατί δεν έχει γίνει και καμία ιδιαίτερη αλλαγή στο ενυδρείο. Έφτιαξα και τον STC-1000 και όλα κυλάνε ομαλά! Στα ευχάριστα νέα όσο και αμα μας επηρεάζει η κατάσταση που επικρατεί έξω είναι πώς έκανα παραγγελία μεγαλύτερο ενυδρείο μιας και δεν μου φτάνουν τα λίτρα και βρήκα και το ιδανικό σημείο στο σπίτι! Αυτά απο εμένα θα φτιάξω και ένα νέο topic για το νέο ενυδρείο! Reef it Simple!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Νοεμβρίου 2020 #134 Share 9 Νοεμβρίου 2020 Βγαλε φωτο! Εχεις ομορφο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis Michopoulos 9 Νοεμβρίου 2020 Author #135 Share 9 Νοεμβρίου 2020 Και κάποιες σημερινές φωτό! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis Michopoulos 19 Ιουνίου Author #136 Share 19 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους!! Μετά απο μια μεγάλη αποχή απο το χόμπι, στο θαλάσσιο τουλάχιστον τομέα έχω ξεκινήσει και πάλι το Evo και εδώ και 1.5 μήνα είναι στην διαδικασία του στρωσίματος. Το Setup έχει αλλάξει μιας και πλέον το έχω πάνω στο γραφείο για να το βλέπω καθημερινά. Δέν έχω και κάτι ενδιαφέρον να γράψω οπότε στην αναμονή! Υ.Γ: το μόνο που έχω να πώ είναι οτι απογοητεύτηκα με την ATO της H2Ocean μιας και ο αισθητήρας διαβρώθηκε μέσα σε 1.5 χρόνο χρήσης απο το αλάτι και ράγισε με αποτέλεσμα να παραγγείλω αλλη ATO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος