ΠΟΠΟ 22 Μαίου 2007 #1 Share 22 Μαίου 2007 ειπα να βγαλω μερικες φοτο απο το ενυδρειο μου τι λετε ??? η πρωτη οι κλουν μου παιζουν στην ανεμονη τι λετε εχω καλη αναπατυξη απο το reef-ακι της φυσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 22 Μαίου 2007 #2 Share 22 Μαίου 2007 Καταπληκτικες Photos... Εικόνες που μονο στη φυση μπορουμε να δουμε.... μακαρι να μπορεσουμε να τις βλεπουμε πολλα χρονια ακομα και να μην τα καταστρεψουμε ολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 22 Μαίου 2007 #3 Share 22 Μαίου 2007 .... μακαρι να μπορεσουμε να τις βλεπουμε πολλα χρονια ακομα και να μην τα καταστρεψουμε ολα... καλού – κακού … φύλαγε τις φωτογραφίες .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 23 Μαίου 2007 #4 Share 23 Μαίου 2007 ειπα να βγαλω μερικες φοτο απο το ενυδρειο μου Εντυπωσιακές φωτογραφίες!!! Πως τα καταφέρνεις και διατηρείς το ενυδρείο σου τόσο φυσικό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 23 Μαίου 2007 #5 Share 23 Μαίου 2007 Η ανεμώνη σου έχει γίνει λίγο τεράστια μάλλον θέλει φραγκάρισμα .... σε καμιά 10ρια κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 29 Μαίου 2007 #6 Share 29 Μαίου 2007 Εντυπωσιακες οι φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 29 Μαίου 2007 #7 Share 29 Μαίου 2007 Α!!!και κατι ακομα ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 29 Μαίου 2007 #8 Share 29 Μαίου 2007 Α!!!και κατι ακομα ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο; Αν δεις λιγο πιο προσεχτικα θα καταλαβεις οτι ο ΠΟΠΟ κανει πλακα.... δεν ειναι ενυδρειο αλλα ο βυθος της Ινδονησιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 29 Μαίου 2007 Author #9 Share 29 Μαίου 2007 το τελευταιο καιρο αρχηζω και διαβαζω διαφορα αρθρα θαλασσιας βιολογιας γτ με ενδιαφερει και σαν επαγκελμα και ετισοπως ψαχνομαι επεσα σε αυτες να σας κανω μια ερωτηση fans corals υπαρχουν στην αγορα η απλος δεν εχετε επειδη ειναι δυσκολο η για καποιο αλλο λογο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 29 Μαίου 2007 #10 Share 29 Μαίου 2007 το τελευταιο καιρο αρχηζω και διαβαζω διαφορα αρθρα θαλασσιας βιολογιας γτ με ενδιαφερει και σαν επαγκελμα και ετισοπως ψαχνομαι επεσα σε αυτες Και πολυ καλα κανεις. Καλο ειναι εαν ακομα δεν το εχεις κανει να αποκτησεις καποια βιβλια σχετικα με το θαλασσινο που θα σου δωσουν τεραστια οθηση, περα απο οσα ολα γραφονται στο φορουμ. να σας κανω μια ερωτηση fans corals υπαρχουν στην αγορα η απλος δεν εχετε επειδη ειναι δυσκολο η για καποιο αλλο λογο ??? Fun corals ερχονται στα μαγαζια. Εννοεις φανταζομαι gorgonia κτλ. Ερχονται, αλλα υπαρχουν χοντρικα 2 κατηγοριες. Οι φωτοσυνθετικες που ειναι σχετικα ευκολες και οι μη φωτοσυνθετικες που θελουν μεγαλες ποσοτητες πλακτον στο ενυδρειο καθημερηνα ενω ειναι ευαισθητες και στο δυνατο φως, οποτε θελουν ιδιαιτερο ενυδρειο. Κατι που ειναι δυσκολο αφου σχεδον ολοι μας εχουμε ενυδρεια με φωτοσυνθετικα κοραλια. Δηλαδη με εντονο το φωτισμο και χαμηλα θρεπτικα που για τα τελευταια κοραλια ειναι απαγορευτικο. Πιστευω να ημουν χρησιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 29 Μαίου 2007 Author #11 Share 29 Μαίου 2007 ναι μια χαρα για πες κανα βιβλιο αν ξερεις εψαχνα για θαλασσια βιολογια αλλα φοβαμαι να μην ειναι πολυ επιστημονικο επισης τα αρθρα τα εκτυπονω σε χαρτι για να μη κουραζονται τα ματια μου αρα βιβλια θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 29 Μαίου 2007 #12 Share 29 Μαίου 2007 Αν δεις λιγο πιο προσεχτικα θα καταλαβεις οτι ο ΠΟΠΟ κανει πλακα.... δεν ειναι ενυδρειο αλλα ο βυθος της Ινδονησιας Το ηξερα γι αυτο του εκανα την ερωτηση για να δω τι θα απαντησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 29 Μαίου 2007 #13 Share 29 Μαίου 2007 Το ηξερα γι αυτο του εκανα την ερωτηση για να δω τι θα απαντησει. Δεν χρειαζεται...αυτα μπορειτε να τα λετε απο κοντα.... θα παρακαλουσα λιγο παραπανω σοβαροτητα για να μην ξαναρχισουμε τα παλια με τα Ban και τις ιστοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 31 Μαίου 2007 Author #14 Share 31 Μαίου 2007 http://planktonforum.org/downloads/Indones...xCRW_00644.html παιδια ξεχασα και φοτο απο τη φραγκοφαρμα μου ΖΗΛΕΥΩ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ/ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Μαίου 2007 #15 Share 31 Μαίου 2007 ΖΗΛΕΥΩ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ/ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ δεν λίγο και το μεγάλο κοραλλιογενές φράγμα πάνω από την Αυστραλία και ίσος αλλάξεις γνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 1 Ιουνίου 2007 #16 Share 1 Ιουνίου 2007 http://planktonforum.org/downloads/Indones...xCRW_00644.html παιδια ξεχασα και φοτο απο τη φραγκοφαρμα μου ΖΗΛΕΥΩ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ/ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ Σκεψου και τα πλεωνεκτηματα εαν το κανεις στο Coral Barrier Reef - Κοραλιωγενες φραγμα της Αυστραλιας... Μιλαμε για το μοναδικο ζωντα οργανισμο που φαινετε απο το διαστημα, εχοντας μηκος κοντα στα 5000χιλιομετρα με απιστευτη βιοποικιλοτητα, και φυσικα εαν βρεθεις εκει, η ομογενεια θα σου παρεχει οτι χρειαστει για να μην θεωρεις οτι η ελλαδα σου λειπει. Ξερεις τωρα, σουβλακια, γαλακτομπουρεκο, μπουζουκια..... Δεν ειναι κακο....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 1 Ιουνίου 2007 Author #17 Share 1 Ιουνίου 2007 http://www.biologyreference.com/images/biol_01_img0097.jpg για αυτο μηλαμε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 1 Ιουνίου 2007 #18 Share 1 Ιουνίου 2007 άσε βρε ψεύτη αυτό δεν είναι δικό σου είναι το ενυδρείο του θεού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 2 Ιουνίου 2007 Author #19 Share 2 Ιουνίου 2007 καλα εγω λεω οτι ειναι το ενυδρειο της φυσης αλλα χατηρια δε χαλαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος