thanasis1976 31 Οκτωβρίου 2019 #1 Share 31 Οκτωβρίου 2019 Αν και παλιο μελος ειπα να πω μια καλησπερα μια και χαθηκα τα τελευταια χρονια.... Ελπιζω να ειστε ολοι καλα... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 31 Οκτωβρίου 2019 #2 Share 31 Οκτωβρίου 2019 Καλώς ήρθες!!! Αν θέλεις κάνε μας μία παρουσίαση τα θηρία σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 31 Οκτωβρίου 2019 #3 Share 31 Οκτωβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 1 Νοεμβρίου 2019 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2019 Καλημερα!!!!!!!!!!! καθε μερα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1976 1 Νοεμβρίου 2019 Author #5 Share 1 Νοεμβρίου 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος panagiotis_dms έγραψε: Καλώς ήρθες!!! Αν θέλεις κάνε μας μία παρουσίαση τα θηρία σου! Καλησπερα!!! Ναι ναι, θα σας τα δειξω τα καμαρια μου.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 1 Νοεμβρίου 2019 #6 Share 1 Νοεμβρίου 2019 Welcome back Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 1 Νοεμβρίου 2019 #7 Share 1 Νοεμβρίου 2019 Καλως μας ήρθες και πάλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunsity 1 Νοεμβρίου 2019 #8 Share 1 Νοεμβρίου 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος thanasis1976 έγραψε: Καλησπερα!!! Ναι ναι, θα σας τα δειξω τα καμαρια μου.... Καλήμερα , και εγώ παλιό μέλος ειμαι και επισής εχω να γραψω παρα πολυ καιρό , αλλά θυμάμαι πολύ καλά την ενυδρειάρα σου - λίμνη , όλα τα στάδια κατασκευής μέχρι και την σόμπα πελετ που είχες βάλει !!!!! Δώσε φώτο στον λαό σου !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος