DrKOI 27 Οκτωβρίου 2019 #26 Share 27 Οκτωβρίου 2019 (edited) Καλησπέρα, λογικά αν έχεις νιτρικά θα έχεις και εμφάνιση άλγης ισχύει? Μήπως να σκεφτείς να βάλεις φυτά? Τα φυτά τρώνε τα νιτρικά σου. Τα Νιτρώδη και η αμμωνία τι τιμές έχουν που είναι τα πιο τοξικά? Τα Νιτρικά σε αυτή την τιμή σημαίνει ότι μπορεί να ολοκληρώνεται ο κύκλος σου αν τα άλλα είναι μηδενικά. Κόψε τάισμα Έγινε επεξεργασία 27 Οκτωβρίου 2019 - DrKOI Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo Zan 29 Οκτωβρίου 2019 Author #27 Share 29 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα...απο εχτες παρατηρησα λιγη καφε αλγη στις γωνιες..το ενυδρειο τρεχει 8 μηνες και απο τον 2ο με 3ο μηνα ειχαν σταματησει οι αλγες..τα νιτρωδη και αμμωνια ειναι 0. Μου κανει εντυπωση παντος...λες να ολοκληρωνετε ο κυκλος μετα απο τοσο καιρο;η λες να ξαναξεκινησε λοδω της προσθηκης του νεου εξωτερικου φιλτρου;να κοψω ταισμα τελειως;;;το εχω περιορισει στην μια φορα την ημερα με pellet. Τι λες να συμβαινει τελικα; εχω μπερδευτει - αγχωθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 30 Οκτωβρίου 2019 #28 Share 30 Οκτωβρίου 2019 Καφε αλγη δεν ειναι προβλημα. Βγαινει εκει , που εχουμε ανεπαρκη φωτισμο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος