Κέλλυ Μαλκότση 24 Οκτωβρίου 2019 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας, έχουμε 2 χελώνες εδώ και 5 χρόνια, μπορείτε να μου πείτε το φύλο τους; Η μια είναι κοκκινομάγουλη και η άλλη όχι; Εμένα μου φαίνονται αρσενικές απ' το μέγεθος ουράς και νυχιών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 24 Οκτωβρίου 2019 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας!! Μετεφερα το ερωτημα σου σε νεο ξεχωριστο θεμα για να μην μπερδευεται με τα ερωτηματα του αλλου μελους Αν ο τιτλος του θεματος δεν καλυπτει το ερωτημα σου πολυ ευχαριστος να τον αλλαξω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κέλλυ Μαλκότση 24 Οκτωβρίου 2019 Author #3 Share 24 Οκτωβρίου 2019 Thanks @rastaman! Το καλύπτει απόλυτα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
corto maltese 24 Οκτωβρίου 2019 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2019 Aυτη που βλεπω ειναι yellow bellied slider και ανηκει στην ιδια οικογενια με την κοκκινομαγουλη (trachemys scripta).....εγω παντως για θυληκια την βλεπω, τα νυχια και η ουρα ειναι ακομα μεγαλυτερες στα αρσενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κέλλυ Μαλκότση 25 Οκτωβρίου 2019 Author #5 Share 25 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ @corto maltese! Από φώτο που είδα αρσενικών, όντως φαίνονται πολύ μεγαλύτερα, οπότε μάλλον είναι κορίτσια! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος