Angelikigp 22 Οκτωβρίου 2019 Author #76 Share 22 Οκτωβρίου 2019 Good news!!! Πήρα το pet city που τα αγόρασε ο γείτονας για τον γάμο (Jesus) θυμόταν την περίπτωση και τα δέχονται πίσω!!!!!! Τους εξήγησα για τα λίτρα μου κτλ κ όλα καλα! Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 22 Οκτωβρίου 2019 #77 Share 22 Οκτωβρίου 2019 Τέλεια!! οπότε τέλος καλό,όλα καλά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelikigp 22 Οκτωβρίου 2019 Author #78 Share 22 Οκτωβρίου 2019 Τέλεια!! οπότε τέλος καλό,όλα καλά [emoji4] Ναιιιιι!!! Τώρα πρέπει να οργανωθώ για να φτιάξω το παλατάκι του Jeffrey μου (μονομάχος) υπόστρωμα, φυτά κ οτιδήποτε φυσικό Ψάχνω στο φόρουμ για κατάστημα που να μην ειναι petcity στην περιοχή μου αλλά δεν βλέπω [emoji53]Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Οκτωβρίου 2019 #79 Share 22 Οκτωβρίου 2019 βγάλε αγγελία στο φόρουμ για να σε δωρίσουν φυτά. Κατά καιρούς όταν τα μέλη κλαδεύουν τα φυτά τους πολλές φορές δεν ξέρουν τη να τα κάνουν ίσος να βρεθεί κάποιο μέλος που να μπορεί να σου στείλει δωρεάν, όποτε εσύ πληρώσεις μόνο τα μεταφορικά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος