Χρήστος 7 Απριλίου 2020 #76 Share 7 Απριλίου 2020 On 25/3/2020 at 12:05 ΠΜ, το μέλος natateo έγραψε: Πολυ ομορφο εγινε το ενυδρειο!!!!!!! Super! Σε βλεπω με ενα πιο μεγαλο, με CO2, φωτιστικο των 400€, υποστρωμα Amazonia, lily pipe κτλ.... όχι όχι amazonia πέρασαν τόση μήνες και ακόμα παιδεύομαι. Μιά χαρά είναι έτσι το ενυδρείο δεν χρειάζεται να μεγαλώσουν άλλο τα φυτά μόνο το ενυδρείο χρειάζεται να μεγαλώσει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 7 Απριλίου 2020 Author #77 Share 7 Απριλίου 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Είναι εξαιρετικό και πανέμορφο! Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και φυσικά το αποτέλεσμα! ευχαριστώ πολύ...για πρώτη μου επαφή με αρκετές συμβουλές-οδηγίες από εμπειρότερους στην αρχή είμαι ικανοποιημένος οπτικά .. μελλοντικά μπορεί να βγει κάποιο φυτό και να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο...η φωτογραφία είναι μετά απο πολύ κλάδεμα μοςς ροτάλας και ξύλωμα βαλισνέριας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 7 Απριλίου 2020 Author #78 Share 7 Απριλίου 2020 (edited) πριν 16 λεπτά, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Tα ψαρακια πως πανε μια χαρά πάνε.. βέβαια ξεκίνησα με 8 και έμειναν 5.. έβλεπα κάποιες αψιμαχίες μεταξύ τους όταν ήταν όλα αλλά εδώ και αρκετές βδομάδες τα πράγματα είναι καλά και με τις γαρίδες σαν συμβίωση... Έγινε επεξεργασία 7 Απριλίου 2020 - dano23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 8 Απριλίου 2020 #79 Share 8 Απριλίου 2020 Ρε @dano23 μας κοροιδεύεις; Παραδέξου το. Ήσουν ανέκαθεν κρυφο-"γλυκούλης". Κι αν με τον "μπόμπιρα" βλέπουμε αυτό το αποτέλεσμα, φαντάσου τι θα έκανες μ' ένα 0,8-1μ ενυδρείο...Παπάδες!!! (ευλόγησον...)... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 8 Απριλίου 2020 Author #80 Share 8 Απριλίου 2020 πριν 48 λεπτά, το μέλος Φρου Φρου έγραψε: Ρε @dano23 μας κοροιδεύεις; Παραδέξου το. Ήσουν ανέκαθεν κρυφο-"γλυκούλης". Κι αν με τον "μπόμπιρα" βλέπουμε αυτό το αποτέλεσμα, φαντάσου τι θα έκανες μ' ένα 0,8-1μ ενυδρείο...Παπάδες!!! (ευλόγησον...)... όπως προείπα η προσπάθεια είναι συλλογική ειδικά όταν έστηνα... τηλεδιάσκεψη ήταν η φάση και να βάλουμε αυτό εδώ? αυτό εκει? αυτό παραπέρα? δύσκολο το φυτεμένο αν πει κάποιος ότι θέλει να φτιάξει κάτι σωστό..θα το λέω πάντα.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Απριλίου 2020 Author #81 Share 15 Απριλίου 2020 μετά απο προτροπή φίλου έγιναν 2 αλλαγούλες..δεν πίστευα ότι θα έρθουν σώα τα φυτά και σήμερα που έσκασε μύτη ο κουριερ με το που τα άνοιξα εξεπλαγην ευχάριστα...την μία την είχα κ εγώ κατά νου να γίνει αλλά δεν ήξερα αν έχω επιλογές.... φωτογραφία μέσα στο ενυδρείο το απόγευμα... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 15 Απριλίου 2020 #82 Share 15 Απριλίου 2020 Καλορίζικα και αναμένουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Απριλίου 2020 Author #83 Share 15 Απριλίου 2020 λοιπόν για πάμε να δώσουμε φοτο...στην θέση της ροτάλας μπήκε μία ludwigia palustris η οποία όσο θα μεγαλώνει και θα μεταφυτεύεται θα δώσει πολύ ενδιαφέρον στο αριστερό κομμάτι του ενυδρείου... τέλος μπήκε eleocharis acicularis mini μπροστά από τις πέτρες περιμετρικά για να δώσει μία άλλη αποψη στο όλο σύστημα... όσο θα προχωράει θα φανούν οι επιλογές πόσο καλές θα βγουν... 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 15 Απριλίου 2020 #84 Share 15 Απριλίου 2020 δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!!!!! Στολιδι εγινε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 15 Απριλίου 2020 #85 Share 15 Απριλίου 2020 Πανέμορφο!! Καλή επιτυχία! Με καλό φως θα μείνει κατακοκινη η Ludwigia και θα είναι πολύ ενδιαφέρον!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Απριλίου 2020 Author #86 Share 15 Απριλίου 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος sotosgreek έγραψε: Πανέμορφο!! Καλή επιτυχία! Με καλό φως θα μείνει κατακοκινη η Ludwigia και θα είναι πολύ ενδιαφέρον!! σ' ευχαριστώ φίλε μου.. καλό φως δεν θα έλεγα ότι έχω αλλά θα δούμε πως θα τα πάει...η ροταλα μόνο στα ψηλά έπαιρνε χρώμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 15 Απριλίου 2020 #87 Share 15 Απριλίου 2020 (edited) Ναι ξέρω τα κλασικά της! Αρκετό θα είναι το φως για τη Ludwigia. Θα σου πω την άποψη μου. Για να μην φαίνεται πνιγμένο από την μοσσ το ενυδρείο σου, θα πρότεινα να σκεφτείς να γυμνώσεις ένα κομμάτι ξύλου στη μέση και να ανεβάσεις την μία ανούμπια εκεί! Ίσως να μπλέξεις λίγο και την eleocharis με την versiculata να μην είναι "τέλεια" συμμετρικά. Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2020 - sotosgreek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 15 Απριλίου 2020 Author #88 Share 15 Απριλίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος sotosgreek έγραψε: Ναι ξέρω τα κλασικά της! Αρκετό θα είναι το φως για τη Ludwigia. Θα σου πω την άποψη μου. Για να μην φαίνεται πνιγμένο από την μοσσ το ενυδρείο σου, θα πρότεινα να σκεφτείς να γυμνώσεις ένα κομμάτι ξύλου στη μέση και να ανεβάσεις την μία ανούμπια εκεί! Ίσως να μπλέξεις λίγο και την eleocharis με την versiculata να μην είναι "τέλεια" συμμετρικά. όσο κλαδεύω τόσο εγκληματίζομαι-παιδεύω-μαθαίνω... οπότε κάθε φορά διαμορφώνω τον διάκοσμο με το ψαλίδι..την μοςς έχω σκοπό να την φτάσω όσο είναι το πάχος των κλαδιών σιγά σιγά έτσι ώστε να δω αν θα μου αρέσει οπτικά.. ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως..θα τις έχω κατά νου όσο μεγαλώνουν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleis Gry 25 Απριλίου 2020 #89 Share 25 Απριλίου 2020 Tι γινετε με το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 25 Απριλίου 2020 Author #90 Share 25 Απριλίου 2020 πριν 42 λεπτά, το μέλος Kleis Gry έγραψε: Tι γινετε με το ενυδρειο; προχωράει αργά και σταθερά.. περιμένω τα καινούρια φυτά να ριζώσουν για να πάρουν μπροστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 13 Μαίου 2020 Author #91 Share 13 Μαίου 2020 συνεχίζουμε... με το που έφυγε η ροταλα το κλαδί με την μοςς αναδείχθηκε τέρμα σε συνδιασμό με το κλάδεμα στα δικά μου μάτια τουλάχιστον... 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 14 Μαίου 2020 #92 Share 14 Μαίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 29 Μαίου 2020 Author #93 Share 29 Μαίου 2020 αλλαγούλα νερού, κλάδεμα,ξύλωμα, κούρεμα,μεταφυτεύσεις... όλα καλά... μήπως να αρχίσω να σκέφτομαι ξεστήσιμο και κάτι καινούριο μετά το καλοκαίρι??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 30 Μαίου 2020 #94 Share 30 Μαίου 2020 Εχει αυτο το καλο το φυτεμενο - μπορεις να αλλαζεις το scape όποτε θελεις χωρις να παθεις ζημιες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 30 Μαίου 2020 #95 Share 30 Μαίου 2020 Το ενυδρειακι έχει γίνει φοβερό. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να το ξεστησεις. Ίσως ένα αδερφακι του δίπλα..... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 30 Μαίου 2020 Author #96 Share 30 Μαίου 2020 πριν 23 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Το ενυδρειακι έχει γίνει φοβερό. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να το ξεστησεις. Ίσως ένα αδερφακι του δίπλα..... χώρος για δεύτερο δεν υπάρχει Αντώνη... ένα και πολύ μου είναι ειδάλλως θα έπαιζα αλλιώς μπάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 8 Ιουνίου 2020 Author #97 Share 8 Ιουνίου 2020 και εκεί που είπα να πάρω ένα φωτιστικό ήρθε κατά λάθος το μεγαλύτερο και με έβαλε σε διαδικασίες να φτιάξω στηρίγματα για να κάτσει..ταλαιπώρια μεγάλη...οπότε όπως καταλαβαίνετε μάλλον θα πρέπει να προβώ σε update μελλοντικά για να κάθεται ωραία και το φως... κρίμα είναι.. ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Ιουνίου 2020 #98 Share 8 Ιουνίου 2020 Ωραία πατέντα έκανες. Η palustris είναι στολίδι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Ιουνίου 2020 Author #99 Share 10 Ιουνίου 2020 On 8/6/2020 at 11:32 ΜΜ, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Ωραία πατέντα έκανες. Η palustris είναι στολίδι. ευχαριστώ Σωτήρη..εννοείται ότι δεν έγινε λάθος στο φωτιστικό και ευελπιστώ καλά να είμαστε να στηθεί κάτι καινούριο μετά το καλοκαίρι στα ίδια λίτρα με διαφορετική γυάλα και όχι ζουγκλέ όπως είναι τώρα...ψάχνομαι αρκετά να δω τι θέλω και τι μπορώ φυσικά να υλοποιήσω στο επίπεδο που είμαι... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 22 Ιουνίου 2020 Author #100 Share 22 Ιουνίου 2020 καλά πάμε και συνεχίζουμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος