Νίκος Μπακάλης 17 Οκτωβρίου 2019 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2019 (edited) Καλησπέρα παιδια.. αύριο θα πάω στα Σκόπια (Γευγελή) για μια δουλειά που έχω και σκέφτομαι να πάω σε κανένα πετ σοπ.. ερώτηση:αν αγοράσω κάτι από εκεί θα έχω θέμα στο τελωνείο; Έγινε επεξεργασία 17 Οκτωβρίου 2019 - Νίκος Μπακάλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 17 Οκτωβρίου 2019 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2019 Θεωρώ πως ναι. Σαν χώρα εκτός ΕΕ ο έλεγχος στο τελωνείο είναι απαραίτητος. Τώρα βέβαια γνωρίζω πως η αγορά της γευγελής γεμίζει από έλληνες ίσως κάποιος από τα πολύ βόρεια μπορέσει να σου πει στα σίγουρα τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος Μπακάλης 17 Οκτωβρίου 2019 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2019 Νταξει έλεγχο ας Μ κάνουν τα πράγματα μη πάρουν..δε μιλάω για ζωντανά ψάρια αλλά για αναλώσιμα καμιά τροφή πχ υλικά φίλτρου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 17 Οκτωβρίου 2019 #4 Share 17 Οκτωβρίου 2019 Στην θέση σου θα έκανα ένα τηλεφώνημα στην αεροπορική εταιρία, ή το τελωνίο ή κάποιον υπεύθυνο τέλος πάντων για να είμαι σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
invisiblesurfer 18 Οκτωβρίου 2019 #5 Share 18 Οκτωβρίου 2019 Κανένας έλεγχος δεν υπάρχει φίλε μου, ταξιδεύω συχνά και δεν σε σταματάει κάνεις. Παρακαλώ να μην δίνουμε συμβουλές αν δεν γνωρίζουμε καλά το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_62603 18 Οκτωβρίου 2019 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2019 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να αγοράσεις και να τα περάσεις από το τελωνείο αρκεί να μην είναι ποσότητα (10 φίλτρα) για παράδειγμα εκεί θα έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος Μπακάλης 18 Οκτωβρίου 2019 Author #7 Share 18 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά όλα καλά..πήγα ήρθα κανένας έλεγχος..αλλά δεν είχε και τπτ να πάρω..το μόνο που άξιζε ήταν το κεραμικό βιολογικό υλικό που πήρα που το είχε 3μιςη ευρώ τα 1000gr Κατά τα άλλα ίδιες οι τιμές.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος