Jump to content

Κατασκευή ενυδρειου

tsagod

Recommended Posts

Καλησπέρα. Το μεσημέρι τελείωσα περίπου την κατασκευή του ενυδρείου που ήθελα να φτιάξω. Πρόκειται για ενυδρείο περίπου 50λιτρων με διαστάσεις 50Χ30Χ36 και παχος γυαλιού 0,50mm.

Γραφω ότι περίπου τελειωσα γιατί ενώ κολησα τις τέσσερις πλευρές, θα τις αφήσω να στεγνώσουν και στην συνέχεια θα κολλήσω τις κόντρες. 

Σκέφτομαι να βάλω μόνο κάτω. Σωστά;

Επίσης η ερώτηση μου είναι πως είναι καλύτερα να κολλήθουν οι κόντρες ; Περιμετρικά σε όλες τις πλευρές;

Θα χρειαστεί να αφαιρέσω την υπάρχουσα συλικονη από τις ενωσεις των πλαϊνών με τον πατο, ώστε να πατήσει καλύτερα η κόντρα; Αν ναι πως;

Θα περιμένω την βοήθεια σας για να δω πως θα κινηθώ...

IMG_20191012_224406.jpg

• Like 1

πριν 13 ώρες, το μέλος tsagod έγραψε:

Καλησπέρα. Το μεσημέρι τελείωσα περίπου την κατασκευή του ενυδρείου που ήθελα να φτιάξω. Πρόκειται για ενυδρείο περίπου 50λιτρων με διαστάσεις 50Χ30Χ36 και παχος γυαλιού 0,50mm.

Γραφω ότι περίπου τελειωσα γιατί ενώ κολησα τις τέσσερις πλευρές, θα τις αφήσω να στεγνώσουν και στην συνέχεια θα κολλήσω τις κόντρες. 

Επίσης η ερώτηση μου είναι πως είναι καλύτερα να κολλήθουν οι κόντρες ; Περιμετρικά σε όλες τις πλευρές;

Θα χρειαστεί να αφαιρέσω την υπάρχουσα συλικονη από τις ενωσεις των πλαϊνών με τον πατο, ώστε να πατήσει καλύτερα η κόντρα; Αν ναι πως;

IMG_20191012_224406.jpg

Τι είναι αυτές οι κόντρες δεν έχω καταλάβει και πως πάνε??

On 12/10/2019 at 10:56 ΜΜ, το μέλος tsagod έγραψε:

IMG_20191012_224406.jpg

Για το μέγεθος του ενυδρείου σου και το πάχος γυαλιού που έχεις δεν χρειάζεσαι κόντρες

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...