Olga Ch 12 Οκτωβρίου 2019 #1 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα!! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ενυδρείο 60λτ αλλά ο προηγούμενος κάτοχος το είχε ως καραντίνα για άρρωστα ψάρια....υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει τα δικά μου; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 12 Οκτωβρίου 2019 #2 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα Υποτίθεται πως θα το πλύνεις καλά πριν το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να του κάνεις και απολύμανση για πιο σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Ch 12 Οκτωβρίου 2019 Author #3 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Εννοείται ότι θα το πλυνω...πέρα από το πλύσιμο ήταν η ερώτηση αν θα έχω πρόβλημα....και απολύμανση πως θα κάνω; Δεν κανει να μπουν χημικα στο ενυδρείο έτσι δεν είναι;Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 12 Οκτωβρίου 2019 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Όχι, χημικά και σαπουνάδες μην χρησιμοποιήσεις.. ένα μαλακό πανάκι ή μαλακό σφουγγαράκι και λίγο ξύδι, μετά πολύ καλό ξέπλυμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Ch 12 Οκτωβρίου 2019 Author #5 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Κατάλαβα...ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!! [emoji2]Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Οκτωβρίου 2019 #6 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Μην σου πω και λίγο αραιωμενη χλωρίνη! Ξεπλένει και έτοιμη!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Ch 12 Οκτωβρίου 2019 Author #7 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Την φοβάμαι τη χλωρίνη [emoji50]Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Οκτωβρίου 2019 #8 Share 12 Οκτωβρίου 2019 πριν 59 λεπτά, το μέλος Olga Ch έγραψε: Την φοβάμαι τη χλωρίνη Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά από χρήση της καραντίνα ξεπλένεται με ενα ελαφρο διαλημα καθαρης χλωρινης . Οχι με αρομα λεμονι ή αλλα αρωματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olga Ch 12 Οκτωβρίου 2019 Author #9 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Κατάλαβα...οπότε το αγοράζω και βλέπω πως θα το κάνω...ευχαριστώ!! [emoji16]Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος