DaLtQN 11 Οκτωβρίου 2019 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα ομάδα, eheim pickup 60 για 70αρι λίτρα ενυδρείο, είναι καλό; Περιέχει μόνο σφουγγάρι άνθρακα, μου είπαν ότι μπορείς να βάλεις άλλο άνθρακα, γίνεται; ( δεν ανοίγει από κάτω ) Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.P.L inc. 11 Οκτωβρίου 2019 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα ομάδα, eheim pickup 60 για 70αρι λίτρα ενυδρείο, είναι καλό; Περιέχει μόνο σφουγγάρι άνθρακα, μου είπαν ότι μπορείς να βάλεις άλλο άνθρακα, γίνεται; ( δεν ανοίγει από κάτω ) Sent from my iPhone using TapatalkΤο έχω και δεν μου αρέσει καθόλου... Δεν βγάζει 300λ/ώρα. Παρε κάποιο hang on the backSent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Οκτωβρίου 2019 #3 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Λέει ότι είναι για ενυδρεία 30-60 λίτρα.. Καλησπέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GVC 12 Οκτωβρίου 2019 #4 Share 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα. Σε εσωτερικό φίλτρο αυτή την στιγμή αθ πήγαινα μόνο στο eheim biopower 160. Μεγαλύτερο κόστος αλλά πολύ καλύτερα αποτελέσματα και έχει και πέρνει και βιολογικό υλικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος