assasertzis 11 Οκτωβρίου 2019 #1 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Τη καλησπέρα μου σε όλους!! Μετά από αρκετά χρόνια αποχής θέλω να επιστρέψω στο τόσο αγαπημένο μου χόμπι. Δυστυχώς λόγω μιας πυρκαγιάς έχασα όλο μου τον εξοπλισμό και την διάθεση να ασχοληθώ. Μετά από αρκετά χρόνια πήρα την απόφαση να φτιάξω ένα ενυδρείο! Ελπίζω με τη βοήθεια σας να καταφέρω να φτιάξω ένα στολίδι ! Θα ξεκινήσω συζήτηση στο ανάλογο thread για την κατασκευή. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 11 Οκτωβρίου 2019 #2 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Καλος ηρθες! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Οκτωβρίου 2019 #3 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Καλώς ήρθες ξανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Οκτωβρίου 2019 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Καλώς μας ξανάρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasertzis 11 Οκτωβρίου 2019 Author #5 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Δυστυχώς δεν βρίσκω θέμα για κατασκευή ενυδρείου. Ψάχνω γενικά πληροφορίες για κατασκευή με εσωτερικό sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos Liolios 11 Οκτωβρίου 2019 #6 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Καλώς ήρθες!!!!!!!!!! Διαβάζω συνέχεια sump τι είναι αυτο ??? να μαθαίνουμε και εμείς οι αρχάριοι. Με ενδιαφέρει και εμένα η κατασκευή ενυδρείου αν βρεις κανένα θέμα ενημερωσε με σε παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 11 Οκτωβρίου 2019 #7 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Sump --> https://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/31991-sump-σε-elite-450-λίτρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Οκτωβρίου 2019 #8 Share 11 Οκτωβρίου 2019 Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου και καλη επανεκινηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 11 Οκτωβρίου 2019 #9 Share 11 Οκτωβρίου 2019 φίλε! Καλή επιστροφή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 11 Οκτωβρίου 2019 #10 Share 11 Οκτωβρίου 2019 καλή στην νέα αρχή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος