natateo 9 Ιουλίου 2021 #151 Share 9 Ιουλίου 2021 Μπερδευτικα και εγω λιγο με το ανουμπια Μετα εβαλα γυαλια και ξεμπερδευτικα.... Λιγη υπερβολη (με ποσότητα) , αλλά ομορφο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 9 Ιουλίου 2021 #152 Share 9 Ιουλίου 2021 Μάλλον πρέπει να βάλω κ γω γυαλιά!!? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Ιουλίου 2021 #153 Share 9 Ιουλίου 2021 πολλαπλασίασε της ανούμπιες και μετα κανε ένα σκεηπ ανθισμένη αμυγδαλιά νομίζω για την άνοιξη που είναι και η εποχή της θα είσαι οκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 9 Ιουλίου 2021 Author #154 Share 9 Ιουλίου 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος natateo έγραψε: Μπερδευτικα και εγω λιγο με το ανουμπια Μετα εβαλα γυαλια και ξεμπερδευτικα.... Λιγη υπερβολη (με ποσότητα) , αλλά ομορφο! Ισχύει αλλά μου αρέσει το λευκό γενικά οπότε είπα να του δώσω ????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 9 Ιουλίου 2021 Author #155 Share 9 Ιουλίου 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος Χρήστος έγραψε: πολλαπλασίασε της ανούμπιες και μετα κανε ένα σκεηπ ανθισμένη αμυγδαλιά νομίζω για την άνοιξη που είναι και η εποχή της θα είσαι οκ Ναι μεγαλώνοντας ποιος ξέρει. Σήμερα θα βάλω και άλλες. ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος