SOTIRIS 18 Μαίου 2020 #101 Share 18 Μαίου 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος AquaNewbie έγραψε: Είπα να επαναφέρω ξανά το θεματάκι έτσι βάζοντας μερικές φώτος μετά και το κούρεμα Και πολύ καλά έκανες. Έχει γίνει τέλειο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomniac 18 Μαίου 2020 #102 Share 18 Μαίου 2020 Άψογος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 27 Μαίου 2020 Author #103 Share 27 Μαίου 2020 Kαι κάπως έτσι είναι μια εβδομάδα μετά. Υποτίθεται η ροτάλα δεν είναι και απο τα πιο γρήγορα φυτά. ? ? Ήδη κάνω καθαριότητα οπότε αν προλάβω θα βάλω ξανά και μετά φώτο. Εν τέλει το πιο κουραστικό δεν είναι να διατηρήσεις τα φυτά αλλά να τα κουρεύεις και να μαζεύεις τα κουρεμένα απο το νερό..... ???? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 29 Μαίου 2020 #104 Share 29 Μαίου 2020 On 5/27/2020 at 8:51 PM, AquaNewbie said: Εν τέλει το πιο κουραστικό δεν είναι να διατηρήσεις τα φυτά αλλά να τα κουρεύεις και να μαζεύεις τα κουρεμένα απο το νερό..... ???? Ναι αλλά αξίζει τον κόπο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 9 Ιουνίου 2020 Author #105 Share 9 Ιουνίου 2020 Και σήμερα καθώς χάζευα βλέπω αυτό. Μάλλον από την ανούμπια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 14 Ιουνίου 2020 #106 Share 14 Ιουνίου 2020 On 9/6/2020 at 6:31 ΜΜ, το μέλος AquaNewbie έγραψε: Και σήμερα καθώς χάζευα βλέπω αυτό. Μάλλον από την ανούμπια. Bucephalandra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 21 Ιουνίου 2020 Author #107 Share 21 Ιουνίου 2020 On 14/6/2020 at 10:26 ΠΜ, το μέλος natateo έγραψε: Bucephalandra Έχεις ένα δίκιο. Είναι και δαύτες εκεί δίπλα. Kαλησπέρες ξανά. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος επειδή θα λείψω για κάποιο διάστημα και δεν εννοώ για διακοπές αλλά επειδή δεν θέλω να επομίσω και τους δικούς μου με τον καθαρισμό του ενυδρείου γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα Αθήνα το οποίο προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού? Έχει δοκιμάσει κάποιος? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 22 Ιουνίου 2020 Author #108 Share 22 Ιουνίου 2020 Τίποτα κανείς δεν ξέρει???? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boulkmanjimakos 19 Δεκεμβρίου 2020 #109 Share 19 Δεκεμβρίου 2020 Τι λέει? Πως πάει το ενυδρείο? Γιατί σταμάτησες να μας ενημερώνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 13 Μαρτίου 2021 Author #110 Share 13 Μαρτίου 2021 On 19/12/2020 at 3:34 ΠΜ, το μέλος boulkmanjimakos έγραψε: Τι λέει? Πως πάει το ενυδρείο? Γιατί σταμάτησες να μας ενημερώνεις? Γιατί ήμουν εκτός Ελλάδος όλο αυτό τον καιρό. θα βάλω photo ξανά. Τρέχει μια χαρά απροβλημάτιστα όλο αυτό τον καιρό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boulkmanjimakos 13 Μαρτίου 2021 #111 Share 13 Μαρτίου 2021 Γιατί ήμουν εκτός Ελλάδος όλο αυτό τον καιρό. θα βάλω photo ξανά. Τρέχει μια χαρά απροβλημάτιστα όλο αυτό τον καιρόΩραία, περιμένουμε fotos!Και όλον αυτό τον καιρό που έλειπες ποιός το φρόντιζε???Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 16 Μαρτίου 2021 Author #112 Share 16 Μαρτίου 2021 On 13/3/2021 at 6:28 ΜΜ, το μέλος boulkmanjimakos έγραψε: Ωραία, περιμένουμε fotos! Και όλον αυτό τον καιρό που έλειπες ποιός το φρόντιζε??? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται πως το φρόντιζε άνθρωπος. Θα ήταν αδύνατο τόσους μήνες να τρέχει από μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 11 Μαίου 2021 Author #113 Share 11 Μαίου 2021 Λοιπόν επειδή έχω λίγο και το ελάττωμα και βαριέμαι εύκολα είπα να συνεχίσω αυτό το θέμα ή να φτιάξω ένα καινούριο θα δω μιας και θα αλλάξω την διακόσμηση στο ενυδρείο μου. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό τον χρόνο που έτρεξε δεν είχα παράπονο. αν και κούρασαν τα κλαδέματα γενικά αλλά επειδή δεν έχω και πολλά να κάνω πλέον είναι να αλλάξω. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με τις dragon stones δεν μπορώ να πω αλλά θα δοκιμάσω διάφορα dyi αυτή τη φορά και seiryu αλλά την dark. Να το κάνω λίγο πιο σκούρο. Τώρα από φυτά δεν έχω αναζητήσει και πολλά αλλά γκαζονάκι και επίφυτα μόνο. Stay tuned!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Μαίου 2021 #114 Share 15 Μαίου 2021 Σε τρώει το χέρι σου μου φαίνεται και δεν κάθεσαι σε "ησυχία"! Άντε να δούμε τι θα δούμε πάλι!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 15 Μαίου 2021 Author #115 Share 15 Μαίου 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Σε τρώει το χέρι σου μου φαίνεται και δεν κάθεσαι σε "ησυχία"! Άντε να δούμε τι θα δούμε πάλι!!!! Γεια σου Παρασκευά!!! Η αλήθεια είναι πως ναι νομίζω βαριέμαι να κοιτάω κάτι ίδιο για πολύ καιρό. Και το έχω καθυστερήσει γιατί όλο λέω θα αδειάσω το προηγούμενο και θα ξεκινήσω. αλλά ακόμα το σκέφτομαι. νομίζω μέσα στην εβδομάδα θα το τελειώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 17 Μαίου 2021 Author #116 Share 17 Μαίου 2021 Λοιπόν έκανα μερικά προσχεδιάκια για να καταλήξω κάπου. νομίζω το έχω αλλάξει 6 φορές χωρίς να έχω καταλήξει κάπου. Το επικρατέστερο είναι αυτό. Σαν κεντρικό θέμα. Πείτε και εσείς καμιά γνώμη. δεν είναι κακές οι ιδέες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 20 Μαίου 2021 Author #117 Share 20 Μαίου 2021 Και συνεχίζω το update. Δεν μου άρεσε η αλήθεια και με το tunnelaki το ψεύτικο οπότε το άλλαξα ξανά και ξανά και ξανά και εν τέλει κατέληξα σε αυτό το σχέδιο. Το εμπλούτισα και με επιπλέον κλαδάκια από αυτά που είχαν τα ξύλα. Θα προτιμήσω το κεντρικό θεματάκι και απλά θα δώσω βάθος με το υπόστρωμα. Αύριο πιστεύω θα έρθουν και τα φυτά οπότε θα συνεχίσω με το παραπάνω update. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 20 Μαίου 2021 #118 Share 20 Μαίου 2021 Πολύ πιο όμορφο πλέον. Τι φυτά παράγγειλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 20 Μαίου 2021 Author #119 Share 20 Μαίου 2021 πριν 44 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Πολύ πιο όμορφο πλέον. Τι φυτά παράγγειλες? Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με stem plants αυτή τη φορά τουλάχιστον με την ευρεία έννοια. για κόκκινο μόνο Alternathera reineckii mini. Από πράσινο Pogostemon Helferi και μετά επίφυτα. Pangolino και Pinto anubias. Γρασιδάκι κλασσικά Cuba και διάφορες Bucephalandra. Christmas mini moss για ορισμένα σημεία στα ξύλα και δυό μικρές cryptocoryne. Αυτά βλέποντας και κάνοντας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 21 Μαίου 2021 Author #120 Share 21 Μαίου 2021 Ένα μικρό update. Άδειασα καθάρισα μου βγήκε λίγο η παναγία. Οπότε δεν ξέρω πόσα θα κάνω αλλά το πρώτο βήμα έγινε. (Το flash περιττό) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 22 Μαίου 2021 Author #121 Share 22 Μαίου 2021 Και το πρώτο βήμα ολοκληρώθηκε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis206 22 Μαίου 2021 #122 Share 22 Μαίου 2021 Όμορφα ξεκινάει.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Μαίου 2021 #123 Share 22 Μαίου 2021 Μια χαρά είναι! Άντε βαλε φυτά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaNewbie 28 Μαίου 2021 Author #124 Share 28 Μαίου 2021 (edited) Λόγω χρόνου δεν πρόλαβα να το ενημερώσω. Δυστυχώς τρέχω αυτές τις μέρες. Έκανα διάφορες προσθήκες. Και τώρα υπομονή Έχω ακόμη δουλίτσα στο μπροστινό μέρος αλλά προς το παρών θα το αφήσω λίγο να μεγαλώσει. Έγινε επεξεργασία 28 Μαίου 2021 - AquaNewbie 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Μαίου 2021 #125 Share 28 Μαίου 2021 Καλοοοοοοοο! Το μονο, που δεν..., ειναι τα κοκκινα δεξια. Αποσπουν την προσοχη απο το κεντρο.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος