DIMITRIOS 21 Μαίου 2007 #1 Share 21 Μαίου 2007 KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΩ ΑΝCISTRUS ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΛΙΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ¨ΦΛΕΡΤ¨.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΦΩΛΙΕΣΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 21 Μαίου 2007 #2 Share 21 Μαίου 2007 Δες εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...amp;#entry71466 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 25 Μαίου 2007 Author #3 Share 25 Μαίου 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 25 Μαίου 2007 #4 Share 25 Μαίου 2007 (edited) εξαιρετικη η παρουσιαση για πλεκοστομους τι μεγεθος χρειαζεται (σιγουρα ειναι αναλογα το ψαρι αλλα εννοω πρεπει να ειναι τετοια ωστε να μπορει να κανει βολτες μεσα η απλα κατι για να μπαινει με την οπισθεν και τιποτε αλλο για γατοψαρα χρειαζεται φωλια; σχιστολιθο που βρισκουμε; επηρεαζει το pH; Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2007 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 27 Μαίου 2007 #5 Share 27 Μαίου 2007 anyone? μηπως ρωταω σε λαθος θεμα; εξαιρετικη η παρουσιαση για πλεκοστομους τι μεγεθος χρειαζεται (σιγουρα ειναι αναλογα το ψαρι αλλα εννοω πρεπει να ειναι τετοια ωστε να μπορει να κανει βολτες μεσα η απλα κατι για να μπαινει με την οπισθεν και τιποτε αλλο για γατοψαρα χρειαζεται φωλια; σχιστολιθο που βρισκουμε; επηρεαζει το pH; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος