Keyser Soze 26 Σεπτεμβρίου 2019 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2019 (edited) Πρώτο μου post ?, Καλός σας βρήκα!!! Ετοιμάζομαι να φτιάξω ενα ενυδρείο 300Lt και μετά από ενα μήνα ψάξιμο/διάβασμα κατέληξα στο Aquael Ultramax 2000(Πάρα πολύ καλά reviews και tests,μέχρι και από PondGuru) με ελαφρόπετρα από τα Praktiker (ένα και το αυτό με Seachem Matrix, απο την νήσο Γυαλί και τα δυο). Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στην Πολωνία το πουλάνε μόνο 110€ αλλα εδω εχει 270+€ . Εξαίρεση το enydreio.com με 249€ απο Βουλγαρια που το φέρνει, άλλα δεν το εμπιστεύομαι το συγκεκριμένο μαγαζί. Έψαξα σε Ebay και σε δεκάδες online shops του εξωτερικού , και το πρόβλημα είναι ότι κανένας δεν το φέρνει Ελλαδα. Εαν το εχει κανένας, απο που το πήρε και τι γνώμη έχει για αυτό? Υπάρχει Πολωνικό/Ευρωπαικο online shop που το στέλνει Ελλάδα ? Ευχαριστώ, Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2019 - Keyser Soze Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 26 Σεπτεμβρίου 2019 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλώς ήρθες και καλή αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noima Raveway 26 Σεπτεμβρίου 2019 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2019 εγω εχω ψονισει πολες φορες απο το enudreio.com κυριος φιλτρα φυτα και τετια και ηταν ολα μια χαρα μεχρι τορα δεν εχει χαλαση τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Har 26 Σεπτεμβρίου 2019 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά συγγνώμη μπαίνω σφήνα να ρωτήσω. Το enudreio.com από πού τα στέλνει; Στέλνει όντως κι ενυδρεία χωρίς φόβο τελωνείου δηλαδή;Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 26 Σεπτεμβρίου 2019 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, το μέλος Har έγραψε: Παιδιά συγγνώμη μπαίνω σφήνα να ρωτήσω. Το enudreio.com από πού τα στέλνει; Στέλνει όντως κι ενυδρεία χωρίς φόβο τελωνείου δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από Βουλγαρία νομίζω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 27 Σεπτεμβρίου 2019 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2019 Τελωνείο θα περάσει αν έρθει κάτι από τρίτες χώρες (Αμερική, Ασία, Αυστραλία κλπ). Εντός Ευρώπης* δεν παίζει τελωνείο (*Με κάθε επιφύλαξη για το BrExit για το όταν και αν θα....). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Har 27 Σεπτεμβρίου 2019 #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι το έχω με του θα περάσει απλά δεν ήξερα από πού έρχονται και ρώτησα. Ευχαριστώ πολύ πάντως, λέω να το εμπιστευτώ!Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 27 Σεπτεμβρίου 2019 #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος Har έγραψε: Ναι το έχω με του θα περάσει απλά δεν ήξερα από πού έρχονται και ρώτησα. Ευχαριστώ πολύ πάντως, λέω να το εμπιστευτώ! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω ψωνίσει κ εγώ από κει, όλα καλά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος