ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 21 Μαίου 2007 #1 Share 21 Μαίου 2007 Για τα κοράλλια είναι απαραίτητος, για τα ψάρια όχι? εννοώ συνέχεια μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Μαίου 2007 #2 Share 21 Μαίου 2007 Για τα κοράλλια είναι απαραίτητος, για τα ψάρια όχι? εννοώ συνέχεια μέσα? O ανθρακας ειναι παντα απαραιτητος στο θαλασσινο ενυδρειο. Ειδικα στο θεμα των κοραλιων ειναι απαραιτητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Μαίου 2007 #3 Share 21 Μαίου 2007 Η συνεχής χρήση φρέσκου ενεργού άνθρακα, επιβάλλεται σε ενυδρείο reef, και μάλιστα όταν υπάρχουν μαλακά κοράλλια. Το ίδιο ισχύει και σε καθαρά f/o, όταν υπάρχουν ψάρια με μεγάλες διατροφικές ανάγκες. Παράλλήλα δεν πρέπει να μας διαφεύγει και η αξία των συστηματικών αλλαγών νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgrec0 12 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Τι εννοούμε λέγοντας «φρέσκο άνθρακα?» κάθε πότε πρέπει να γίνεται η αλλαγή του ? Έχω έναν και τρέχει στο φίλτρο μου εδώ και 2 εβδομάδες σε κάλτσα , θέλει αλλαγή? Και αν είναι εύκολο , πως πάει η αναλογία άνθρακα / λίτρων? thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 12 Ιανουαρίου 2009 #5 Share 12 Ιανουαρίου 2009 Τι εννοούμε λέγοντας «φρέσκο άνθρακα?» κάθε πότε πρέπει να γίνεται η αλλαγή του ? Έχω έναν και τρέχει στο φίλτρο μου εδώ και 2 εβδομάδες σε κάλτσα , θέλει αλλαγή? Και αν είναι εύκολο , πως πάει η αναλογία άνθρακα / λίτρων? thnx καθε εταιρια εχει οδηγιες κ διαφορετικη αναλογια απο αλλες, τωρα για την αλλαγη εγω τον αλλαζω καθε μηνα (seachem-matrix carbon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgrec0 6 Φεβρουαρίου 2009 #6 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 καθε εταιρια εχει οδηγιες κ διαφορετικη αναλογια απο αλλες, τωρα για την αλλαγη εγω τον αλλαζω καθε μηνα (seachem-matrix carbon) Ευχαριστώ πόλύ Banik! τον ιδιο εχω και εγώ , μαζι με το νερο θα αλλαξω και ανθρακα! thnx , Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος