PanagiotisAqua 24 Σεπτεμβρίου 2019 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερες, Θα ήθελα να μοιραστώ την ιδέα μου με εσάς έτσι ώστε να βελτιώσετε κάποιες ατέλειες και να ακούσω γνώμες φυσικά! Λοιπόν.. Χτες μου ήρθε η ιδέα να ξεκινήσω ένα ενυδρείο γύρω στο 300lt με χλωρίδα και πανίδα τριχωνιδας.Μιας και βρίσκομαι κοντά όπως ψαρευα? μου ήρθε η ιδέα γιατί να μη φτιάξω ενα ενυδρείο με λιμνοψαρα.Δεν ξέρω άμα κάποιος στο forum έχει ξανά κάνει κάτι τέτοιο παρόμοιο οπότε ειπα ότι θα είναι και ενδιαφέρον να υπάρχει.Αφου έχουμε για μεσογειακό γιατί να μην έχουμε και λιμνησιο ελληνικο?Πρώτα από όλα ψαροσυνθεση.. Έχω σκεφτεί κανένα wild guppy (κουνουποψαρα) έχω δει πολλά που είναι ολόιδια με guppy αλλά χωρίς χρώματα. Από την άλλη μερικές αθερινες μιας και είναι σε αφθονία αλλά και μερικές τσουρουκλιτσες(Κυπρινοιδες).Απο ότι ξέρω τα ψάρια συμβιώνουν μιας και τα έχω βρει στο ίδιο σημείο. Ακόμη έχω βρει μερικά σαν wild Corys αλλά μικρότερα που θα καθαρίζουν βυθό!Ακόμη θα βάλω μερικά φυτά ήδη έκανα μια δοκιμή αφού είχα πάρει 2-3 ένα σαν valsiniera με anoubia και ένα cryptocrynoιδες μου φάνηκε όλα σε κόκκινο χρώμα.Τελος από εξοπλισμό θέλουν καλή φιλτρανση και οξυγωνωση αλλά όχι θερμαντήρα διότι τα ψάρια είναι σε λίμνη και είναι προσαρμοσμενα. Από φαγητό ψωμάκι καλαμποκακι και βλέπουμε για pellets?Αυτά για τώρα βάζω και μια φώτο με τα φυτά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Σεπτεμβρίου 2019 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν καταλαβα καλα.... Θελεις να κανεις βιοτοπικο ή απλα να μοιαζει με βιοτοπικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanagiotisAqua 24 Σεπτεμβρίου 2019 Author #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος natateo έγραψε: Δεν καταλαβα καλα.... Θελεις να κανεις βιοτοπικο ή απλα να μοιαζει με βιοτοπικο; Κατά κάποιο τρόπο βιότοπικο? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος