ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 21 Σεπτεμβρίου 2019 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 Κάποτε είχα διαβάσει εδώ (αν θυμάμαι καλά) ότι υπάρχει κάποιο site, σελίδα ή κάτι άλλο που σου έδινε το πάχος του τζαμιού που χρειάζεται ανάλογα με την διάσταση του ενυδρείου????? Κάτι σαν υπολογισμός δλδ..... Ξέρετε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 21 Σεπτεμβρίου 2019 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό;; http://theaquatools.com/building-your-aquarium/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 21 Σεπτεμβρίου 2019 Author #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 πριν 41 λεπτά, το μέλος gyristroula έγραψε: Αυτό;; http://theaquatools.com/building-your-aquarium/ Ναι αυτό θυμόμουν! Thanks a lot! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 21 Σεπτεμβρίου 2019 Author #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 Με το θέμα της ασφάλειας, τι γίνεται; Δεν μπορώ να το καταλάβω, εγώ δίνω ποσο ασφαλές θέλω να είναι; Κια αυτό υπολογίζει το πάχος; Κάτι δεν κάνω καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 21 Σεπτεμβρίου 2019 #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 (edited) Έτσι ακριβώς.. Το ποσό ασφαλές όμως θα είναι όλοι πια ξέρουμε ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το πάχος του γυαλιού (που η εμπειρία δείχνει ποσό πρεπει είναι και όχι κομπιουτερακι). Αλλά με τι κόλλες θα βάλεις. Πόσες κόντρες και που. Αν υπάρχει εμπειρία στην κολληση κ.α. Αν μιλάμε βέβαια για μεγάλα ενυδρεία. Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2019 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 22 Σεπτεμβρίου 2019 #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2019 Επι την ευκαιρία, εγώ δηλαδή που περιμένω από μεγάλο μαγαζί του χώρου ενα εύκολο rimless 70*35*35 τι τζάμι να περιμένω να μου έχουν βάλει για να είμαι ήσυχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος