Ancient Gaming 21 Σεπτεμβρίου 2019 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω ένα χρυσόψαρο το οποίο έχει μια φουσκαλα με πιον. Τι να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Σεπτεμβρίου 2019 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα, ανέβασε κάποια φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φρου Φρου 21 Σεπτεμβρίου 2019 #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, @Ancient Gaming Διάβασε αυτό το θέμα (όλο). Ίσως πρόκειται για ίδια περίπτωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 21 Σεπτεμβρίου 2019 Author #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 δεν ειναι αυτο. εχει μια φουσκα 2-3 εκατοστα. Το χρυσοψαρο μου ειναι στους 20 ποντους. Και το εχω μαζι με αλλα 3 εξω σε λιμνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 21 Σεπτεμβρίου 2019 Author #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2019 On 21/9/2019 at 1:53 ΜΜ, το μέλος bbetta έγραψε: Καλησπερα, ανέβασε κάποια φωτο Expand Ειναι λιγο συσκολο αλλα θα στειλω απο δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος