ΓΙΑΝΝΗΣ95 18 Σεπτεμβρίου 2019 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Σεπτεμβρίου 2019 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα Γιάννη. Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο!Διαστάσεις, ψάρια, κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 18 Σεπτεμβρίου 2019 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Zen buddha.... τέλειο! Το αγαλματάκι από τι υλικό είναι? Ίσως είναι πρώτη φορά που θα ήθελα πράσινη άλγη πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 18 Σεπτεμβρίου 2019 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 @ΓΙΑΝΝΗΣ95 κάνε αντιγραφή επικόλληση και συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις στο παρακάτω λινκ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 18 Σεπτεμβρίου 2019 #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Και μια φωτογραφία απο 400λ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 18 Σεπτεμβρίου 2019 #6 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Το άγαλμα όπως το βλέπω πρέπει να είναι ή από πηλό ή από ασβέστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ95 18 Σεπτεμβρίου 2019 Author #7 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου Κοινωνικό, Φυτεμένο Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 30X30X35 Συνολικά Λίτρα: Amtra NANOTANK 30lt Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: Limnobium laevigatum Anubias 'Petite' Microsorum pteropus 'Petite' Pot Microsorum Pteropus (Java Fern) Anubias barteri var. nana Pot Bucephalandra 'Wavy Green' Pot Cardamine lyrata Pot Bucephalandra sp. 'Red' Pot Ψάρια:10 Hyphessobrycon amandae και 10 Boraras brigittae Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Πέτρες: Ξύλα: Tropica Driftwood Φυσικό ξύλο Jati Άλλα διακοσμητικά :αγαλμα Βουδα απο πολυρεσινη Υπόστρωμα:απλο χαλικι Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): SUNSUN ADE-200C φωτιστικό LED 12W Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Aquael VERSAMAX 1 κρεμαστό εξωτ. Φίλτρο Θέρμανση/ Ψύξη: Aquael PLATINIUM HEATER 50W θερμοστάτης Λίπανση: Παροχή CO2: Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C): Συντήρηση Αλλαγές νερού:40% την εβδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2019 - ΓΙΑΝΝΗΣ95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ95 18 Σεπτεμβρίου 2019 Author #8 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, Ancient Gaming said: Το άγαλμα όπως το βλέπω πρέπει να είναι ή από πηλό ή από ασβέστη καλησπερα το αγαλμα ειναι απο πολυρεσινη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ95 18 Σεπτεμβρίου 2019 Author #9 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, natateo said: Και μια φωτογραφία απο 400λ!!!! συντομα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_dms 18 Σεπτεμβρίου 2019 #10 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν γνωρίζω αν το υλικό είναι ασφαλές για ενυδρείο. Ίσως πρέπει να το ψάξεις λίγο αν μπήκε πρόσφατα ή αν κάποιος εδώ γνωρίζει. Καλό θα είναι να σημειώσεις και τις μετρήσεις σου όπως και νομίζω πως η ψαροσύνθεση είναι αρκετή. Εγώ προσωπικά θα άφηνα ένα από τα δύο είδη αν και η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λίτρα θα ήταν μονομάχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ95 19 Σεπτεμβρίου 2019 Author #11 Share 19 Σεπτεμβρίου 2019 12 hours ago, Panagiotis Dms-Xgs said: Δεν γνωρίζω αν το υλικό είναι ασφαλές για ενυδρείο. Ίσως πρέπει να το ψάξεις λίγο αν μπήκε πρόσφατα ή αν κάποιος εδώ γνωρίζει. Καλό θα είναι να σημειώσεις και τις μετρήσεις σου όπως και νομίζω πως η ψαροσύνθεση είναι αρκετή. Εγώ προσωπικά θα άφηνα ένα από τα δύο είδη αν και η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λίτρα θα ήταν μονομάχος. το υλικο ειναι ασφαλες (ειναι αδρανες) οσο αναφορά τα 2 κοπαδια για αυτα τα λιτρα ειναι οριακα γιατι τα hyphessobrycon φτανουν μεχρι τα 2 εκατοστα και τα αλλα μεχρι το 1 εκατοστο . οι μετρησεις μου ειναι οκ γιαυτο κ δεν εγραψα τιπτς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ95 19 Σεπτεμβρίου 2019 Author #12 Share 19 Σεπτεμβρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 20 Σεπτεμβρίου 2019 #13 Share 20 Σεπτεμβρίου 2019 Παίζει να είναι το μοναδικό ενυδρείο που έχω δει με "ψεύτικο" διακοσμητικό και μου αρέσει, να το χαίρεσαι! Τα ψαράκια που επέλεξες είναι πολύ όμορφα - ειδικά τα boraras, τα ember tetra προσωπικά δεν με ενθουσίασαν με το χρώμα τους, το ήθελα πιο έντονο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος