blackghost 21 Μαίου 2007 #1 Share 21 Μαίου 2007 Καταρχην sorry αν το το μηνυμα ειναι σε λαθος post και επισης που συνεχιζω ενα θεμα που εκλεισε αλλα ο σκοπος της κουβεντας μου δεν ειναι η επιλυση "σπασιματος" ενος πειρατικου λογισμικου αλλα κατι παραπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν τα παιδια που εχουν προβλημα με το activasion του Norton εχουν ταυτοχρονα εγκατεστημενο και χρησιμοποιουν το MSN Messanger? Κανω τη ερωτηση αυτη διοτι εμαθα κατι προσφατα που ισως εχει σχεση με το προβλημα που αντιμετωπίζετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Μαίου 2007 #2 Share 21 Μαίου 2007 Καταρχην sorry αν το το μηνυμα ειναι σε λαθος post και επισης που συνεχιζω ενα θεμα που εκλεισε αλλα ο σκοπος της κουβεντας μου δεν ειναι η επιλυση "σπασιματος" ενος πειρατικου λογισμικου αλλα κατι παραπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν τα παιδια που εχουν προβλημα με το activasion του Norton εχουν ταυτοχρονα εγκατεστημενο και χρησιμοποιουν το MSN Messanger? Κανω τη ερωτηση αυτη διοτι εμαθα κατι προσφατα που ισως εχει σχεση με το προβλημα που αντιμετωπίζετε... Εγώ δέν έχω κανένα πρόβλημα με τα δύο αυτά προγράμματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 21 Μαίου 2007 Author #3 Share 21 Μαίου 2007 Μα το προβλημα που λεω εγω δεν αναφερεται για τα αυθεντικα Νορτον αν παρολα αυτα θεωρειτε οτι δεν πρεπει να γινει τετιου ειδους κουβεντα εγω την κλεινω εδω. Απλα διευκρινιζω οτι ο σκοπος μου δεν ειναι να αναδειξω ή να βρω τη λυση του προβληματος αλλα να πω τα πιθανα αίτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος