tsiro 20 Μαίου 2007 #1 Share 20 Μαίου 2007 το ενυδρειο μου τον πρωτο μηνα(χωρις aquazone)και τωρα μετα απο 10 μηνες...ευχαριστω aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 20 Μαίου 2007 #2 Share 20 Μαίου 2007 θα σου πρωτεινα να βγαλεις το κερατοφυλο γτ αναπτυσεται πολυ γρηγορα και μπορεις να το αντικαταστησεις με καποιο αλλο ωραιο στεμ πλαντ και μπορεις να βαλεις ολα τα φυτα στο κεντρο κανοντας ενα τοξο σαν αυτο ) αλλα στο καθετο πολυ καλη προσπαθεια και υγειεστατα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Μαίου 2007 #3 Share 20 Μαίου 2007 το ενυδρειο μου τον πρωτο μηνα(χωρις aquazone)και τωρα μετα απο 10 μηνες...ευχαριστω aquazone Καταπληκτική μεταμόρφωση!!!Σού αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Μαίου 2007 #4 Share 21 Μαίου 2007 Φανταστική εξέλιξη!!! Συγχαρητήρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 21 Μαίου 2007 #5 Share 21 Μαίου 2007 Σιγουρα βαδιζεις στον σωστο δρομο.Συνεχισε την προσπαθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsiro 5 Ιουνίου 2007 Author #6 Share 5 Ιουνίου 2007 παιδια ευχαριστω για τα σχολια σας!αυτο το post εγινε για να δειξω πως εμεις που ξεκιναμε τωρα αυτο το φανταστικο hobby με λιγο διαβασμα και πολυ μερακι και ακολουθωντας τις συμβουλες των εμπειροτερων μπορουμε να καταφερουμε κατι καλο.εδω θελω να επισημανω την χρησιμοτητα αυτο του forum αλλα και αλλων και ποσο σημαντικη ειναι η δυνατοτητα που σου δινει το διαδυκτιο για να αντλεις αφιλοκερδος πολυτιμες πληροφοριες και το λεω αυτο γιατι ειμαι απογοητευμενος απο πολλους "επαγγελματιες" του κλαδου που βαζουν πανω απο ολα το προσωρινο κερδος.προσφατα σε pet shop ο καταστηματαρχης πουλησε μπροστα μου μια σαλατα ψαριων σε 54λτ (χρυσοψαρα,cory,gappies,neon) γυρω στα εικοσι σε αριθμο και οταν του ειπα καλα τι του εδωσες μου απαντησε οτι παραγγειλε 500 ευρω ψαρια και πρεπει να τα πουλησει φανταζεστε την τυχη των ψαριων αυτων σε λιγο καιρο... συγνωμη για το μεγαλο post και παλι ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες ολων εδω μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 5 Ιουνίου 2007 #7 Share 5 Ιουνίου 2007 το ενυδρειο μου τον πρωτο μηνα(χωρις aquazone)και τωρα μετα απο 10 μηνες...ευχαριστω aquazone Μπράβο σου! Και να ξέρεις ότι δεν το έκανε το Aquazone αυτό, αλλά ΕΣΥ..! Υ.Σ.: Αυτή η ιστορία πια με τα μαγαζιά... έχουν θυσιαστεί πολλές ζωές... Αλλά μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2008 #8 Share 28 Μαρτίου 2008 το ενυδρειο μου τον πρωτο μηνα(χωρις aquazone)και τωρα μετα απο 10 μηνες...ευχαριστω aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος